Ніж Grand Way 903 BQS

Код:  374827395

Ніж Grand Way 903 BQS

Код:  374827395

Немає в наявності

1 220

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж який не залишить байдужим не лише новачка, а й досвідченого любителя ножів.

Ніж оснащений досить великим і потужним мечем типу Drop Point зі зниженням лінії обуха. Вістря леза знаходиться на осі докладання сили при уколі, такий клинок однаково добре ріже і коле. Клинок має фальшлез на обусі, яке утворене спусками без заточення. Фальшлезвіє допомагає клинку при уколі входити в матеріал, що розрізається. Товщина клинка майже 5 мм, центральні частини, призначені для збільшення міцності клинка – все це говорить про те, що при проектуванні ножа враховувалися майбутні нелегкі умови експлуатації. Феноменальна міцність ножа забезпечується тим, що лезо та хвостовик виконані з єдиної смуги сталі. Лезо ножа виготовлено зі сталі 440С, дуже популярного та гідного ножового матеріалу. 440С – досить тверда сталь, ножі з неї відмінно ріжуть і довго не тупляться. Клинок ножа має чорне покриття антивідблиску,

Рукоятка ножа має прямокутний переріз і виконана із сучасних синтетичних матеріалів, стійких до агресивних середовищ. «Шорстка» та м'яка структура рукояті забезпечить надійне зчеплення з рукою. У рукояті передбачено отвір під темляком. Наявність темляка (мотузкова або паса петля) в ножах з рукояткою без обмежувача захистить пальці руки від зісковзування на лезо клинка. Крім цього, темляк дозволяє вивільнити пальці руки для виконання будь-якої роботи, не випускаючи ніж з руки. На кінці рукояті є металеве навершие. У комплект поставки ножа входять поясні піхви з якісної натуральної шкіри найвищого гатунку. Шкіряний чохол пропонується опціонально, дізнавайтеся про наявність цієї опції додатково.

Ця модель має додаткову функцію стропопорізу. Ця опція допоможе в дуже широкому спектрі використання, як швидкому різанні шнурків і канатів, так і різанні всіх елементів, що важко розрізаються.

Прекрасна сталь, універсальність леза дозволить Вам легко використати цей ніж для виконання практично всіх видів ножових робіт. Ніж 903 BQS стане надійним супутником мисливця, туриста, рибалки, виживальника та просто любителя вилазок на природу.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».