Ніж Grand Way 2523 U

Код:  374827422

Ніж Grand Way 2523 U

Код:  374827422

Немає в наявності

600

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж оснащений нешироким мечем зі скосом обуха типу "Clip-point". Невелике фальшлезвіе, розташоване на обусі, дозволяє отримати тонке вістря, що коле, яке, знадобиться наприклад, при обробних роботах. Ріжуча кромка леза утворена практично плоскими спусками від середини клинка. Сталь 440С з якої виготовлений клинок - ножовий матеріал, що давно зарекомендував себе з позитивних сторін. Ножі, виготовлені з цієї марки, стали чудово ріжуть і довго не тупляться.

Рукоятка ножа виготовлена ​​з гумопластика - еластрона. Еластрон це ідеальне поєднання гуми та пластику, що має найкращі властивості кожного з цих матеріалів. Рукоятка з такого матеріалу має дуже теплу, м'яку і чіпку поверхню. Можна навіть сказати, що еластрон просто липне до руки. Вигнута форма рукояті та підпальцева виїмка створюють непогану ергономіку – рукоятка сидить у руці як влита. У торцевій частині є отвір під темляком.

Ніж комплектується поясними піхвами з якісного нейлону кордуру. Ніж Grand Way 2523 U підійде для більшості повсякденних завдань, будь то нарізка овочів на кухні або пікніку, дрібничка м'яса та риби, та ін. Ви легко зможете використовувати цей ніж для виконання практично всіх видів ножових робіт. Клинок зі сталі 440С, відмінна, зручна резинопластикова рукоять говорять про те, що у Ваших руках, справжня «робоча конячка», незамінний помічник на природі та в побуті.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».