Тактичний рюкзак Mil-Tec однолямочный 10 Л Coyote (14059105)

Тактичний рюкзак Mil-Tec однолямочный 10 Л Coyote (14059105)

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

1 161

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Mil-tec Assault рюкзак – це багатофункціональний однолямковий рюкзак із застосуванням перевірених рішень для підвищення його функціональності. Рюкзак виготовлений із зносостійкого та міцного поліестеру 600D. Внутрішні відсіки рюкзака мають гумовий матеріал, який забезпечує водонепроникність. Рюкзак оснащений системою Molle – зовнішні лямки шириною 2,5 см, які дозволяють прикріплювати пакети у модульній системі.

Рюкзак забезпечує можливість носіння на будь-якому плечі, має велику кількість практичних кишень, включаючи водонепроникні відсіки та можливість прикріплення додаткового обладнання за допомогою ременів системи Molle. Спинка та плечові ремені рюкзака оброблені сіткою, що забезпечує циркуляцію повітря, а допоміжна стрічка підвищує стійкість під час бігу.

Рюкзак також має отвори на заклепках на дні для дренажу, зручну ручку для перенесення в руці, D-подібні кільця для кріплення додаткового обладнання, ремінь із міцною пряжкою та кишені для зберігання речей. Основне відділення має внутрішні кишені, а також передню верхню кишеню з органайзером усередині, передню нижню кишеню з внутрішнім органайзером і передньою кишенею, задню кишеню та кишеню для підтяжок.

Об'єм рюкзака складає 10 літрів, а його габаритні розміри - висота 13 см, ширина 22 см і довжина 30 см. Mil-tec Assault рюкзак виробляється в Німеччині з поліестеру і має колір Койот.

 

 

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Матеріал
  • Поліестер
Вага
  • 0.55
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами