НІЖ МЕТАЛЬНИЙ ZN67

НІЖ МЕТАЛЬНИЙ ZN67

Продавець:StoreLink

4.8/5  ( 72 оцінок )

320

256

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж метальний ZN67

Навіщо купують метальні ножі?

Метання ножа, так само як, наприклад, і стрілянина з лука, давно перетворилося на вид спорту та спосіб проведення дозвілля.

В принципі, традиція метати щось гостре в найближче сухе (бажано) дерево - досить стара традиція пікніків. Рибалок та інших «вилазок», а дику природу. Кількість загублених таким чином кухонних, туристичних, складаних та інших ножів не піддається обчисленню.

Але вся справа не в самій розвазі, а в тому, що займатися ним слід організовано. Хоч би що говорили, але використання спеціального інвентарю, читання спеціальних посібників та (в ідеалі) відвідування тренувань – виводить будь-яке хобі на новий, цивілізований рівень.

Купити спеціальний метальний ніж – простий та розумний хід. Адже він спеціально створений для таких випробувань та з честю їх винесе! Він не зламається, не розколеться, його рукоять не розіб'ється при невдалому попаданні в ціль. Ну, або зробить це з значно меншою ймовірністю (адже знаходяться унікальні люди, які і залізні ломи примудряються ламати).

Що саме робить кидальний ніж найбільш підходящим для своїх завдань? Чим саме метальний ніж відрізняється від не метального?

Технічні характеристики та особливості метального ножа ZN67.

Перше, про що варто згадати, що ZN67 не є холодною зброєю. Це швидше спортивний інвентар. В іншому, як і інші метальні ножі в нашому магазині. Ви можете спокійно купити цей ніж і користуватися ним на втіху.

Ніж ZN67 має ряд характерних для метальних ножів конструктивних особливостей. Всі ці особливості обумовлені тими завданнями, котрим він призначений. До цих особливостей відносяться:

Рукоятка ножа ZN67 не має накладок. Полімерні або дерев'яні накладки, типові для не метальних ножів, часто не витримують удару об ціль і розбиваються. Тому на метальних ножах звичних нам рукояток ви найчастіше не зустрінете. Спрощує таке рішення та балансування ножа. Комфорт утримання рукояті при цьому забезпечується обплетенням із міцного шнура.

При масі 145 грамів цей ніж можна віднести до умовно середнього класу. Цілком підійде для початківців та любителів.

Застосування в конструкції в'язкої, не крихкої нержавіючої сталі 420, допомагає ножу переживати значні навантаження та удари про мішень. Ножі зі сталі 420 не схильні до утворення сколів та тріщин. Та й корозії пручаються просто добре. Модель ZN67 відрізняє додаткове чорне покриття клинка, що ще більше оберігає його від корозії та дрібних подряпин.

У рукояті ножа є темний отвір, якому, крім того, що прив'язування темляка можна знайти безліч застосувань. Наприклад, через цей отвір можна протягнути стрічку або мотузку яскравого кольору, яка додатково стабілізуватиме ніж у польоті і допоможе відшукати його в разі промаху і падіння в траву. Також, можна пропустити через нього довгий міцний шнур і тим самим перетворити ніж на якусь подобу гарпуна.

До речі, на відміну від багатьох метальних моделей цей ніж може бути корисний і в побуті. Його конструкція цілком допускає його комфортне застосування як звичайний туристичний нож. Так що якщо вам раптом на вилазці знадобився ніж, а під рукою не виявилося ніякого іншого, крім метального, ви абсолютно нічого не втратите в плані функціональності. Ну, хіба що зовсім трохи. Так що, можна сказати, ZN67 пропонує вам не тільки не метати ваш кухонний або туристичний ніж, а й, у разі чого, і попрацювати по табору метальним ножем.

Міцний фікс, фактично - фултанг, з клинком дроп пойнт довжиною 120 мм і товщиною в обусі 2,6, з фальшлезом та увігнутими спусками від третини клинка - цілком працездатний варіант із серії «на підхваті». До речі, нож має помітний упор під пальці. Отвір у цій невеликій «гардечці» дозволить пропустити через нього темний шнур і тим самим ще більше зафіксувати ручку в руці.

Металеві ножі відносно дешеві. Відрізняються значною живучістю. А модель ZN67, крім іншого, може ще й стати в нагоді в побуті.

Як бачите - маса позитивних і корисних рис цього ножа. Так що якщо ви хочете купити хороший і недорогий метальний ніж, який можна використовувати не тільки для метання, ця модель може виявитися тим, що ви шукаєте.

І пам'ятайте: якщо ви хочете навчитися метати ножі правильно, напрацювати техніку, досягти стабільних високих результатів – спеціальний інвентар просто необхідний.

ВИД НОЖА: МЕТАЛЬНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 230

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 120

ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 180

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 2.5

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 32

МАРКА СТАЛІ: 420

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 52-55

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: PAINT

ТОВЩИНА ТУКОЯТІ, ММ: 15

МАТЕРІАЛ РУКОЯТІ: ШНУР

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛУ: ТАК

МАТЕРІАЛ ЧОХЛА: Тканина

МАСА, Г: 145

Характеристики

Довжина клинка, мм
Вид
Загальна довжина, мм
  • 230
Товщина, мм
  • 2.5
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення