Приціл Discovery Optics VT-Z 4x32 AOE (25.4 мм, підсвічування)

Приціл Discovery Optics VT-Z 4x32 AOE (25.4 мм, підсвічування)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

2 700

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Discovery Optics VT-Z 4x32 — приціл із бюджетної лінійки виробника, призначеної для встановлення на пневматичну та вогнепальну дрібнокаліберну зброю. Приціл VT-Z 4x32 з прицільною сіткою Mil-Dot відмінно підійде для стрільби на коротких дистанціях по рухомим цілям. Ця модель призначена для встановлення на пневматичну зброю з енергією пострілу не більше 23 Дж.

Приціл має повний набір функціональних можливостей для стільби легкими кулями на граничні для цих боєприпасів відстані.

На оптичні елементи прицілу нанесено фірмове покриття лінз FMC (Full Multi-Green Coated), крім великого коефіцієнта світлопропускання (95%) має ще ряд переваг. Вологовідштовхувальні властивості перешкоджають утворенню крапель, антибликуючі функції підвищують скритність, зміцнюєче верхнє покриття убереже лінзи від появи подряпин у разі попадання дрібних абразивів.

Прицільна сітка розташована у другій фокальній площині. Перехрестя сітки формується тонкими лініями, які не затіняють ціль, а широкі лінії зовнішнього контуру дозволяють легко утримувати приціл на великій мішені при стрільбі навскидку. Просвітлена оптика з об'єктивом 32 мм і сіткою з підсвічуванням (5 рівнів, червоного та зеленого кольору), дозволяють застосовувати приціл у глибоких сутінках.

Барабани мають ціну кліка 1/4 МОА та закриті невисокими алюмінієвими кришками.

Для налаштування чіткішого зображення на далеких відстанях є можливість відбудови від паралаксу на об'єктиві від 10 ярдів до нескінченності. А можливість діоптрійної корекції дозволяє людям із ослабленим зором отримати чітку картинку.

Водонепроникний удароміцний корпус прицілу виготовлений із алюмінієвого сплаву. Заповнення азотом запобігає конденсації вологи на поверхні лінз при перепадах температур.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 25.4 мм
Діаметр передньої лінзи
  • 32 мм
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 1/4 MOA
Тип сітки
  • ARM SFP MIL
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами