Тактичні штани UF Pro P-40 Urban Tactical Pants 33 Coyote Brown 2000000121574

Тактичні штани UF Pro P-40 Urban Tactical Pants 33 Coyote Brown 2000000121574

Розмір: 33

Продавець:Месник

4.9/5  ( 159 оцінок )

6 880

6 040

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штани UF Pro P-40 Urban Pants мають функціонал для використання під час тактичних операцій, при цьому їхній дизайн підходить для повсякденного носіння.

Штани P-40 виконані з міцного і дихаючого матеріалу ріп-стоп. На внутрішній стороні стегон, в зоні ягодиць та поясниці вставки з еластичного матеріалу Schoeller. Застібаються на блискавку й ґудзик. На поясі петлі для ременя шириною до 5 см.

Є відсіки для наколінників UF Pro (продаються окремо). Система захисту колін гармонійно поєднується з дизайном штанів і залишається непомітною під час носіння. Завдяки анатомічному крою штанів, не потрібні ремені чи додаткове кріплення, щоб утримувати наколінники в правильному положенні.

Обтічний дизайн цих штанів карго включає великі, але пласкі кишені на стегнах. Вони розміщені в оптимальному місці, щоб максимально збільшити місткість та мінімізувати опуклість після наповнення кишень. Мають посилену вставку з нейлону Cordura, котре забезпечує підвищену зносостійкість у разі кріплення ножів, ліхтариків тощо. Всередині лівої кишені потайне відділення на блискавці.

На тильній стороні дві кишені на блискавці та дві відкриті кишені для зберігання телефону. Підкладка з V-подібного еластичного матеріалу Schoeller надійно утримує телефон або інше спорядження, запобігаючи його вислизанню.

Бокові вентиляційні кишені на стегнах, котрі застібаються на блискавку. Всередині сітчастий матеріал, що сприяє ефективній циркуляції повітря.

Штани UF Pro P-40 можна утеплити підкладкою UF Pro Windstopper (не входить в комплект поставки) й використовувати при температурах нижче 0°С.

 

Характеристики

Матеріал: ріпстоп (67% поліестер, 33% бавовна), Schoeller®-dynamic (80% поліамід, 10% поліестер, 10% еластан), нейлон Cordura

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • ріпстоп (67% поліестер, 33% бавовна), Schoeller®-dynamic (80% поліамід, 10% поліестер, 10% еластан), нейлон Cordura
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами