Тепловізійний приціл Senopex DOT S10 (12mU, 100mm, 640x480pix)

Мінімальна кратність, х
  • 2
Максимальна кратність, х
  • 8

Тепловізійний приціл Senopex DOT S10 (12mU, 100mm, 640x480pix)

Продавець:Cyber Fun

4.9/5  ( 105 оцінок )

226 188

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Senopex Dot S10 - це далекобійний приціл з високою роздільною здатністю 640, що забезпечує дальність виявлення 5280 м, завдяки системі тепловізійних лінз F1.2 100 мм. У поєднанні з 12-мікронним 640-піксельним датчиком Lynred <25 мк він дає базове збільшення 5,5. x оптичним та неймовірним дозволом та деталізацією. Пристрій живиться від батарей x2 18650 та має час роботи до 14 годин, вони поставляються з пристроєм у комплекті із зарядним пристроєм.

Екран є 0,5-дюймовим OLED-дисплеєм з діапазоном робочих температур від -40 до +40 градусів за Цельсієм, що забезпечує чітке зображення.

Повний корпус виготовлений з авіаційного алюмінію та має клас водонепроникності IP67 для занурення під воду терміном до 30 хвилин.

Системи сіток мають великий контроль з погляду яскравості і колірних режимів, з сіткою mildot, що повністю масштабується, вона також повністю масштабується на екрані і в функції PIP.

Повна система крену та тангажу, що відображає вимірювання кута для розрахунку падіння та нахилу.

Швидкий процесор запобігає будь-яким затримкам при панорамуванні і завантажується протягом декількох секунд, так що ви готові до цього важливого знімку.

Спеціальні функції режиму користувача, включаючи Assassin, Equator, Edge, Black Hot, White Hot, налаштовуються для контрасту, яскравості та цільової яскравості.

Декілька режимів профілю користувача автоматично зберігають нуль сітки, вибір, колір, режим користувача та налаштування яскравості/контрастності для кожного профілю.

Тепловізійний приціл Senopex Dot S10 поставляється з м'яким футляром для перенесення та сумісним з Weaver кріпленням із вбудованим регулюванням 20 MOA для забезпечення централізованої сітки на стандартних планках 0 MOA.

Особливості прицілу Senopex Dot S:

Термічне посилення цілі. Алгоритм поліпшення мети виділення цілей у зору. Ідеально підходить для швидкого виявлення тварини без впливу інших об'єктів.

Декілька режимів посилення для будь-яких погодних умов.

Режим "Деталізація": призначений для підвищення загальної якості зображення та виведення деталей зображення на новий рівень чіткості.

Режим "Вбивця": призначений для покращення яскравості та чіткості мети, за винятком впливу сторонніх факторів. Ідеально підходить для швидкого виявлення та пошуку мисливських цілей за лічені секунди.

Режим "Екватор": призначений для визначення гарячих цілей на фоні гарячих поверхонь. Ідеально підходить для виявлення кількох високотемпературних об'єктів у спеку. Режим «Екватор» надзвичайно корисний, коли температура землі вища, ніж цілі, що спостерігаються.

12-мікронна технологія. Передова теплова технологія 12 мкм для реалізації <25MK NETD для отримання чітких та деталізованих зображень. Використовуйте його у будь-яких погодних умовах із упевненістю.

14 годин роботи від батареї. Ведучий в галузі час автономної роботи — 14 годин, щоб убезпечити вашу подорож на полювання протягом усієї ночі.

Військовий стандарт 0,5 дюйма HD OLED. OLED-дисплей з високою роздільною здатністю військового стандарту, призначений для чіткого зображення та екстремальних погодних умов з діапазоном температур від -40 ℃ до +60 ℃.

Корпус з авіаційного алюмінієвого сплаву. Корпус із твердоанодованого алюмінієвого сплаву без будь-яких пластикових деталей для забезпечення максимальної довговічності.

Справжній рівень захисту IP67. Справжній рівень захисту IP67 із доведеними випробуваннями та сертифікатом. Пристрій можна кинути у водойму глибиною до метра на півгодини.

Віддача 1200G. Витримує віддачу більше 1200G, що робить його найкращим удароміцним тепловізійним прицілом на ринку.

Безпрецедентний діапазон виявлення. Об'єктив із великою апертурою, високе базове збільшення та передовий алгоритм теплобачення забезпечують безпрецедентну дальність виявлення 5200 м (модель з об'єктивом 100мм).

Прикордонний режим. Щоб захистити свій нічний зір під час цілковитої темряви. Режим Edge описує лише частину світла теплого об'єкта, що відображається білим, щоб зменшити нічну сліпоту на екрані. Режим Edge Detect дозволяє користувачам залишатися біля цілі протягом більш тривалих періодів часу з меншою втомою очей та видимим профілем.

Сітки, що масштабуються. Сітки, що масштабуються, в балістичному стилі присутні як на головному екрані дисплея, так і в режимі «картинка в картинці». Прицілювання та стрілянина можуть бути доступні, як і в денному прицілі.

Зображення в картинці. PIP дозволяє бачити цілі у верхній центральній частині екрану, тому ви можете стежити за тим, чого прагнете, з цифровим збільшенням.

Вбудована картка пам'яті 32G. Вбудована картка пам'яті на 32 Гб забезпечує достатньо місця для зйомки фото та відео з роздільною здатністю HD.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Мінімальна кратність, х
  • 2
Кріплення в комплекті
Максимальна кратність, х
  • 8
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами