Ніж Gerber Exo-Mod Fixed DP FE Orange 30-001797 (1055360)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Ніж Gerber Exo-Mod Fixed DP FE Orange 30-001797 (1055360)

Продавець:100GRDN

4.9/5  ( 87 оцінок )

1 499

Є в наявності

1

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Gerber Exo-Mod Fixed співслужить хорошу службу охотнику, також може застосовуватися під час пішого туризму, на кемпінгу чи інших заняттях. Він чудово підійде любителям активного відпочинку в оточенні природи. Специфіка виробу – його нестандартна рукоять, зі скелетонізованою конструкцією, яка дає легку структуру за збереження міцності. Ніж підходить для носіння у рюкзаку або на стегні. Міцний та довговічний. Рукоятка моделі з яскраво-оранжевим кольором сприяє тому, щоб її можна було швидко знайти в траві. Серія Exo-Mod розроблена з метою вирішення звичних завдань у польових умовах. Адже саме від хорошого спорядження багато в чому залежить успіх, наприклад, полювання. Цей ніж був створений із застосуванням сталі марки 7Cr17MoV, із твердістю приблизно 57-59 одиниць за шкалою HRC, яка додатково відшліфована методом галтування. Сталь стійка до іржі. Скелеподібна рукоять виготовлена ​​з армованого поліпропілену. Майже той самий матеріал застосовувався і для виготовлення піхів. Нижні замикаються, дозволяючи з комфортом зберігати та переносити виріб. Поліпропілен як компонент у складі ножа дає велику міцність, стійкість до ударів та деформацій, а також стійкість до зношування. Ніж якісний та добре адаптований до польових робіт, буде чудовим атрибутом у спорядженні охотника. Є насічки на обусі для зручного та надійного захоплення. Форма леза – drop-point. Загальна довжина ножа сягає 21,7 сантиметра, довжина леза становить 9,6 сантиметра. Довжина рукояти сягає 12,1 сантиметра. Важить ніж 74 г. дозволяючи з комфортом зберігати та переносити виріб. Поліпропілен як компонент у складі ножа дає велику міцність, стійкість до ударів та деформацій, а також стійкість до зношування. Ніж якісний та добре адаптований до польових робіт, буде чудовим атрибутом у спорядженні охотника. Є насічки на обусі для зручного та надійного захоплення. Форма леза – drop-point. Загальна довжина ножа сягає 21,7 сантиметра, довжина леза становить 9,6 сантиметра. Довжина рукояти сягає 12,1 сантиметра. Важить ніж 74 г. дозволяючи з комфортом зберігати та переносити виріб. Поліпропілен як компонент у складі ножа дає велику міцність, стійкість до ударів та деформацій, а також стійкість до зношування. Ніж якісний та добре адаптований до польових робіт, буде чудовим атрибутом у спорядженні охотника. Є насічки на обусі для зручного та надійного захоплення. Форма леза – drop-point. Загальна довжина ножа сягає 21,7 сантиметра, довжина леза становить 9,6 сантиметра. Довжина рукояти сягає 12,1 сантиметра. Важить ніж 74 г. Загальна довжина ножа сягає 21,7 сантиметра, довжина леза становить 9,6 сантиметра. Довжина рукояти сягає 12,1 сантиметра. Важить ніж 74 г. Загальна довжина ножа сягає 21,7 сантиметра, довжина леза становить 9,6 сантиметра. Довжина рукояти сягає 12,1 сантиметра. Важить ніж 74 г.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал ручки
  • Поліпропілен
Вага, г
  • 74
Гарантія
  • 5 років
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».