Ніж складань Gerber US-ASSIST S30V FE 30-001205 (1025307)

Код:  375504966
Довжина клинка, мм
  • 76.5
Матеріал клинка

Ніж складань Gerber US-ASSIST S30V FE 30-001205 (1025307)

Код:  375504966

Є в наявності

6 799

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Gerber US Assist – це легкий карманний ніж із посиленим відкриттям. Сміливий, елегантний та гладкий. Однак у той же час досить компактний, щоб не виділятись у кармана. Розроблено та вироблено у Портленді, штат Орегон, США. Справжній американський Gerber! US Assist – чудовий ніж для повсякденного використання. Незалежно від того, чи відкриваєте ви багато коробок, чи щодня чистите яблуко: US Assist допоможе вам. З лезом 7,8 см він не дуже великий, ідеально підходить для того, щоб не лякати людей, які не люблять ножів. У той же час він досить здатний допомогти вам із повсякденними завданнями. Gerber вібравши для цього ножа сталь CPM S30V, американський тип порошкової сталі, яка чудово зберігає свою гостроту. Нержавіюча сталь, тому вона може легко витримувати елементи. Щоб відкрити лезо, ви використовуєте шпильку з великим пальцем. При відкритті леза трохи допомагає відкриття. Це пружина, яка забезпечить швидке відкриття ножа. Кулькові підшипники BOSS Tech гарантують, що лезо не лише швидко відкривається, а й плавно рухається. Щоб ножа не закривався, ви блокуєте його. Тип блокування: просто кнопка, яку ви натискаєте, щоб розблокувати її. Це не стає легше, ніж це. Щоб запобігти його відкриття, коли ви цього не хочете, лезо було посилене іншим замком, який заблокує лезо, коли воно закрите. Хороша і міцна хватка є ключем до володіння гострим ножем. З цієї причини Gerber виготовивши ручку з FRN, нейлону, армованого стекловолокном, дуже легкого та неймовірно міцного. Через тонкі лінії захоплення з боків рукоятки ваші руки не ковзатимуть. Щоб носити Gerber US Assist у кармані, ви можете використовувати карманну кліпсу, що входить до комплекту.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 76.5
Матеріал клинка
Вага, г
  • 110
Гарантія
  • 5 років
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».