Набір Gerber Vise + Mini-Paraframe 31-003205 (1024632)

Код:  375505086
Матеріал клинка

Набір Gerber Vise + Mini-Paraframe 31-003205 (1024632)

Код:  375505086

Є в наявності

1 499

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Gerber Vise – це надкомпактний багатофункціональний інструмент, який можна використовувати зі зв'язуванням ключів. Він містить десять інструментів і таким чином містить все, що вам потрібно щодня. Від викруток та напилювання до двох ножів та плоскогубців. Через його обмежену сторону та відсутність замку ви можете легально носити цей інструмент у багатьох місцях Європи. Це недорогий подарунковий набір з лещатами Gerber Vise та Gerber Paraframe Mini. Чудовий подарунок! За винятком плоскогубців, можна отримати доступ до всіх інструментів ззовні. Таким чином вам ніколи не доведеться довго шукати потрібний інструмент. Усі інструменти утримуються на місці ковзним з'єднанням під час відкриття. Він забезпечує опір під час закриття, не блокуючи повністю інструменти.

Характеристики

Матеріал клинка
Гарантія
  • 5 років
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».