Рюкзак 25 літрів брезентовий MIL-TEC Бундесвер OD 14041000

Рюкзак 25 літрів брезентовий MIL-TEC Бундесвер OD 14041000

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

1 640

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак брезентовий Бундесвер: основна інформація

Модель: репліка німецького рюкзака гірських єгерів

Виробник: MIL-TEC

Місткість: 25 л

Розміри: 44×38×12 см

Матеріал: брезент (бавовна)

Всередині: покриття ПВХ, що не промокає.

Фурнітура: метал

Колір: олива

Країна бренду: Україна

Огляд брезентового рюкзака Бундесвер у виконанні Міл-Тек

Відмінний варіант для походу на 1 день для риболовлі. Рюкзак простий по конструкції, має широке внутрішнє відділення і три зовнішні досить великі кишені. Вмістить їстівний набір, і необхідний запас іншого одягу. В основному відсіку передбачена вздовж спини кишеня під згорнутою книжкою. У нього можна вставити шматок «пінки», щоб вантаж менше тиснув на хребет. Для різної дрібниці відведено плоску кишеню в кришці, що закриває вхід у внутрішнє відділення. З зовнішнього боку кришки пришиті 2 петлі, що дозволяють додатково закріпити щось із спорядження.

Речі в рюкзаку не промокнуть і не задихнуться. Щільний брезент з бавовни добре вентилюється, але не пропускає бруд, пил, вологу. Самі собою волокна тканини при підвищеній вогкості набухають, збільшуючись обсягом, завдяки чому не пропускають далі вологу. Спеціальне покриття з внутрішньої сторони матеріалу в рази посилило опір намоканню. Щоб у зливу вода не затікала у внутрішній відділ, її забезпечили, крім клапана, горловиною на утяжці. Зовнішні кишені оснащені зручною конструкцією кришками, які всі кути щільно закривають, утягуються за обсягом кишені за допомогою строп та пряжок.

Рюкзак зручний для довгих піших переходів. До нього додаються лямки, що відстібаються, виконані у вигляді вузьких строп з металевими застібками на кінцях. У тій частині, якою ремені лягають на плечі, їх трохи розширили, щоби не натирали. Для раномірного розподілу навантаження на хребет передбачена можливість пристібання лямок до пояса. Ззаду пришитий ручку для перенесення рюкзака в руці або його підвішування.

Добротно пошита армійська річ із величезним запасом міцності. Брезент стійкий до стирання, витримує значні навантаження на розрив. Його важко проколоти або порвати, але навіть якщо трапиться пошкодження, тканина легко ремонтується. Головний критерій, яким визначається якість рюкзака, – це шви. У цій моделі вони дуже якісні, виконані міцними нитками.

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Призначення
Матеріал
  • Бавовна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами