Рюкзак з розкладним стільцем 20л MIL-TEC Olive 14059001

Рюкзак з розкладним стільцем 20л MIL-TEC Olive 14059001

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

1 660

Є в наявності

2

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак з розкладним стільцем 20л MIL-TEC Olive, 14059001

Область застосування рюкзака Міл-Тек з розкладним стільчиком (14059001)

Рюкзак MIL-TEC Olive є унікальною моделлю невеликого заплічного мішка на 20 літрів, виконаною в незвичайній формі - в комплекті зі складним стільцем. Спроектований та виготовлений на виробничих потужностях німецької компанії Міл-Тек, яка славиться своєю високоякісною продукцією у стилі «мілітарі» та відносно дешевими цінами на неї.

-

ANSITZRUCKSACK MIT HOCKER (літер. перекладається як «рюкзак для засідки зі стільчиком») підійде широкому колу користувачів. Виріб пофарбований у темний оливковий колір, має сучасний дизайн, що дуже нагадує звичайні туристичні рюкзаки. Тому купити заплічний речовий мішок з інтегрованим сидінням в Україні сміливо може будь-який мандрівник чи любитель активного відпочинку на природі: мисливець, затятий грибник, рибалка та ін.

-

Рюкзак Міл-Тек із розкладним стільчиком 20 л – конструкція та особливості

Ця модель, незважаючи на наявність додаткового елемента у вигляді випорожнення, досить легка. Її маса складає всього 1120 г. Розміри у складеному вигляді: 14 x 25 x 42 см. Сам похідний рюкзак виконаний зі 100% поліестеру, який характеризується стійкістю до зносу, дії тепла та сонячного випромінювання, міцно тримає форму. Відкидна рамна конструкція виготовлена на основі алюмінію.

-

Туристичний рюкзак MIL-TEC 20 л має один великий відсік, що закривається верхнім клапаном на застібках-тризубцях, та одне переднє відділення з додатковою невеликою кишенею (останні закриваються на «змійку»). З боків виробу знаходяться відкриті сітчасті кишені, куди можна покласти пляшку з водою або похідне спорядження, яке має бути під рукою. Довжина м'яких плечових лямок змінюється за допомогою ременів на пряжках.

-

У задній частині рюкзака для полювання/рибалки Olive розміщений невеликий розкладний стільчик. Його конструкція досить проста: це міцне тканинне сидіння та дві алюмінієві дужки, які здатні розсуватися та зрушуватись. У складеному вигляді такий похідний стілець виступає як каркас, що робить спину мандрівника більш прямою. Наскільки це зручно оцінювати Вам. Стілець кріпиться до рюкзака за допомогою спеціальних ремінців.

-

Купити в Україні рюкзак 20 л зі складним стільчиком MIL-TEC (колір – оливковий)

Рекомендуємо звернути увагу на універсальну модель ANSITZRUCKSACK M. HOCKER OLIV (14059001), адже вона дуже практична у використанні. Замовити туристичний рюкзак від Мілтек можна на нашому сайті sherif.ua – з доставкою по Україні. Коштує він недорого, але має високу якість виконання та надійно прослужить Вам довгий час.

Підібрати рюкзак місткістю 25 л або 30 л, а також ознайомитися з асортиментом похідних меблів (наприклад, зі складним стільчиком MIL-TEC без спинки Olive) Ви можете за адресою м. Дніпропетровськ, Артема, 9, де розташований торговий зал магазину «Шериф».

Виробник: MIL-TEC

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Система кріплення спорядження
  • Без розвантажувальної системи
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами