Рюкзак військовий 75 літрів Ranger MIL-TEC Flecktarn 14030021

Рюкзак військовий 75 літрів Ranger MIL-TEC Flecktarn 14030021

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

4 430

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак військовий 75 літрів Ranger

1. Параметри військового рюкзака MIL-TEC Ranger 75л Flecktarn:

Матеріал: поліестер, покриття ПВХ

Розміри: 35х20х70 см

Об'єм: 75 л

Вес: 2240 г

Тип: тактичний

Комплектація: рюкзак, запасні фастекси для нагрудного та поясного ременів

Модель: Ranger

Виробник: Mil-Tec® (Німеччина)

Окраса: Flecktarn

2. Огляд тактичного рюкзака MIL-TEC Ranger 75л Flecktarn:

Модель армійського рюкзака Рейнджер розроблена німецькою компанією, яка багато років займається виробництвом військової екіпіровки, Міл-тек.

Рюкзак виготовлений з поліестеру з полівінілхлоридним водовідштовхувальним покриттям, має об'єм 75 л. Конструкція складається з верхнього клапана-кришки, великого основного відділення, нижнього відсіку та двох накладних карманів з боків.

Кришка-клапан налаштовується по висоті 4-ма фастексами (2 ззаду і 2 спереду) на ремнях і має 2 зовнішні кармани на блискавці. Зверху на кришці зручно кріпитись Каремат, наприклад, MIL-TEC голландський 18мм.

Перевагою моделі Рейнжер Міл-тек, що відрізняють її від інших тактичних рюкзаків, є наявність raincover ― водонепроникного чохла, який надягає на рюкзак під час зливу (перебувати в одному з карманів клапана) і надійно захищає вміст від впливу вологості.

З боків розташовані 2 об'ємні кармани на блискавці, в які зручно скласти флягу або ліхтар.

Великий основний відділ має шнур для утяжки та додаткову горловину, щоб максимально убезпечити вміст від потрапляння води. З зовнішнього боку головного відділення розміщень невеликий нашивний карман з молнией, прикритою клапаном.

Нижній відсік закривається зіпером, у нього ідеально поміщаються берці. На днищі розташовані кріпильні ремні для спального мішка, підійде MIL-TEC Commando Flecktarn (225*80см).

Через легковагій, але жорсткій рамі рюкзак зручно нести на плечах довгу годину, не відчуваючи втоми у спині. Лямки коригуються за довжиною, а м'які вставки запобігають натирання. На кожній з них розташовані D-кільця та нашиті стропи для допоміжного обладнання. Вся фурнітура виготовлена з пластику високої якості. Для кращої фіксації є м'які широкі ремні (нагрудний та поясний), які також налаштовуються за довжиною та допомагають рівномірно розподілити навантаження. У комплекті передбачені запасні фастекси. На спинці розташована м'яка петля для транспортування.

Основне призначення рюкзака Міл-тек Ренжер – тактичні походи, розраховані на тривалу годину. Тут можуть уміститися всі незамінні для солдата речі. Також рюкзак ідеально підходить для туристів та екстремалів, а водозахисні матеріали дають можливість використовувати модель у будь-яку годину року.

Камуфляжна окраска флектарна створена для застосування на території зі змішаними лісами. Точки відтінків коричневого, оливкового та сірого створюють «шумовий ефект», який робить неясними різко окреслені межі між квітами. Завдяки цьому солдат ставати непримітним для неприятеля.

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • Без розвантажувальної системи
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами