Рюкзак однолямковий 10 літрів Max Fuchs MOLLE Black 30700A

Рюкзак однолямковий 10 літрів Max Fuchs MOLLE Black 30700A

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

1 670

1 350

Є в наявності

2

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак чорний однолямковий Max Fuchs MOLLE Black 30700A

Короткі характеристики рюкзака Max Fuchs MOLLE з однією лямкою

Виробник: MFH/Deutschland

Оригінальна назва: Schulter-Umhängetasche, Molle, schwarz

Тип: сумка-рюкзак наплічна однолямкова

Габарити: 19 x 24 x 8 см

Матеріал: 100% поліефірне волокно

Інтерфейс Molle: є

Колір чорний

-

Детальний огляд плечової сумки Макс Фукс 30700A

Модель компактна, зручна у використанні. Має один знімний ремінь, що кріпиться застібкою-фастексом та карабіном. Налаштування його довжини регулюється за допомогою пряжки. Носиться сумка на спині. При необхідності швидко перетягується вперед і в такому випадку знаходиться під невеликим кутом. Відкривається легко. Рука вільно входить до внутрішнього відділення.

У кількох місцях рюкзак Max Fuchs Black оснащений D-кільцями. Ви можете прикріпити карабін лямковий до будь-якого з них.

Величезним плюсом є наявність вантажної ручки. Якщо зняти основний ремінь, рюкзак перетворюється на звичайну ручну сумку.

-

З тильного боку Ви бачите невеликий прямокутник – щільну петлю, яка закривається двома хлястиками на липучці. Цей подвійний елемент кріплення дозволяє підвісити на рюкзаку необ'ємне спорядження на кшталт рукавичок або бейсболки. Через петлю можна протягнути додатковий ремінь для утяжки (звичайний пояс на велкро-застібці або карабіні). Якщо сумка зафіксована надійно, вона не плескатиме по спині під час довгих піших походів.

М'яка задня панель рюкзака Max Fuchs має сітчасту структуру з вентиляційними отворами. Вона має внутрішню кишеню, яка закривається на кнопку. Коли немає потреби в лямці, її поміщають сюди разом із наплічною платформою (так званим «вухом» або «язичком»).

Спереду пришитий накладну кишеню на блискавці для різної дрібниці. Він розширюється внизу і продовжується аж до дна, з невеликим загином. За ним захована друга кишеня з внутрішніми відділеннями: двома гумками, маленькою кишенькою та карабіном.

Трохи вище виробник помістив еластичний шнур з куліскою, яким можна, наприклад, зафіксувати на сумці куртку, якийсь згорток та ін.

У центральному і найбільшому відсіку є дві кишені: одна відкрита (для блокнота), друга прихоплюється липучкою (тут зручно зберігати планшет).

-

Впадають у вічі великі та міцні блискавки, якими оснащений однолямковий рюкзак Макс Фукс МОЛЛЕ Блек. Вони розстібаються обидві сторони. Щоб їх легше було відкривати змерзлими пальцями або в сутінках, передбачені спеціальні петлі.

На днищі є зливні отвори із люверсами. З боків та спереду – стропи MOLLE. Аналогічні кріпильні петлі + гумка нашити також на «язичку».

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами