Рюкзак тактичний 65 літрів Max Fuchs Combat Woodland 30253T

Рюкзак тактичний 65 літрів Max Fuchs Combat Woodland 30253T

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

1 760

Немає в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак 65 літрів Max Fuchs Combat Woodland, 30253T.

Характеристики рюкзака тактичного Комбат Вудланд 65 л

Модель: копія загальновійськового рюкзака Bundeswehr

Оригінальна назва: BW Kampfrucksack, Woodland, Groß, Mod. 30253T

Вес та об'єм: 1400 г / 65 л

Габарити: прибл. 63 x 43 x 21 см

Матеріали: поліамід (текстиль) та пластик (фурнітура)

Для транспортування: плечові лямки з широкими вставками, поясна затяжка (регульовані) + вантажна ручка

Окраса: Woodland (для лісу)

Бренд: MFH, Німеччина

Детальний огляд великого рюкзака BW від компанії Max Fuchs

Дану модель, головним чином, використовують сьогодні у навчальних військових частинах. Підійде також для полювання та риболовлі. У рюкзаку об'ємом 65 л цілком поміститься спорядження, необхідне для 3-денного походу.

Оскільки виготовлений із щільної синтетичної тканини, яка не стирається, не рветься, не псується під впливом агресивних зовнішніх факторів, термін служби у рюкзака досить тривалий. Якщо Ви потрапите з ним під дощ, а сховатись ніде, переживати за збереження своїх промов не доведеться. Поліамідна тканина вбирає вологу погано, а висихає дуже швидко. Саме тому вона така популярна при пошитті сумок і верхнього одягу.

Рюкзак тактичний Макс Фукс Комбат відкривається як згори, так і знизу. Його велике внутрішнє відділення нагадує мішок з дірками з обох боків. Краї стягуючі товстими шнурками зі стопером. Верхній вхід закривається кришкою-клапаном, яка фіксується 2 ремінцями на фастексах. На самому клапані розміщень накладний карман. Тут є лямки для кріплення спальника або похідного коврика. Коли в них немає потреби, щоб не мешали, їх можна скласти в цей кармашок. Він відкривається просто за допомогою пасової застібки з пряжкою, тому в ньому зазвичай зберігають невеликі предмети на зразок навігатора, до яких має бути швидкий доступ.

Ви побачите смугу велкро (15 x 2,5 см), за допомогою якої можете закріпити табличку зі своїм ім'ям. Під нею знаходиться молния, що закриває вхід у глибокий карман під кришкою. Це відмінне місце для зберігання атласу та карт. Застібка захищена від дощу та мусору тканинним відворотом.

З лицевого боку кришки передбачень ще один карман - плоский, на липучці, із зливними відвернами.

Нижній вхід оснащений замком-блискавкою. Зворотний бік цього відсіку прогумована, що має захистити від намокання поклажу, якщо вдруге рюкзак армійський Бундесвер впаде в калюжу. Сюди зручно буде скласти казанок чи дощовик. Надійно зафіксувати вантаж допоможуть стягуючі ремні. У самому низу є також маленький карман на липучці.

Похідна начиння (гуртки, ложки, армійська фляга) вільно помістяться у двох бічних карманах з клапанами та ремнями на фастексах. Між стінкою рюкзака і шкірними нашивними підсумками є порожнина зі наскрізними відверстиями. Зимою мисливці тут часто кріплять лижі. Лижних палиць і ін. Довгим предметам теж знайдеться місце. Зокрема, 2 фронтальні стропи петлі призначені для їх підвісу.

Усередині рюкзака є плоский карман. Традиційно солдати BW переносять у ньому згорнутий «книжкою» Ізомат. Ви можете помістити в даному відділі будь-яку демпферну прокладку, яка пом'якшуватиме тиск вантажу на спину.

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • Без розвантажувальної системи
Матеріал
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами