Рюкзак армійський 65 літрів MIL-TEC Бундесвер Black 14023002

Рюкзак армійський 65 літрів MIL-TEC Бундесвер Black 14023002

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

1 170

Немає в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак Бундесвер 65 літрів чорний – базові характеристики

Бренд: MIL-TEC

Модель: репліка бойового рюкзака армії Німеччини (BW KAMPFRUCKSACK)

Призначення: для перебування у військово-польових умовах, для далеких і ближніх походів

Матеріал: поліестер із внутрішнім покриттям ПВХ

Каркас: на рівні шиї вставлена металева трубка

Об'єм: 65 літрів

Параметри: 31 x 17 x 56 см

Колір чорний

Країна-виробник: Німеччина

Чому варто купити рюкзак загальновійськової Бундесверу

  • Ви зможете взяти з собою у похід все необхідне. Рюкзак об'ємом 65 л з просторим основним відділенням стане чудовим сховищем для габаритних речей. , , , – це лише початковий перелік того, що з легкістю вляжеться у Вашому новому рюкзаку. Крім того, під спиною є додатковий відсік, спеціально призначений для зберігання. Ви можете покласти в нього складену куртку або ще щось м'яке, щоб зручніше було спині. Численні зовнішні кріплення (строп'яні петлі, комірки Молле, невеликий спереду кишеньки) дозволяють збільшити обсяг рюкзака, навісивши на нього підсумки, інструменти та інше спорядження.
  • Ви легко знайдете потрібну річ. Центральне відділення має два входи – зверху під клапаном та з боку дна. Це дозволяє діставати речі з дна, не вивертаючи весь вміст. 3 кишені на клапані і 2 об'ємні кишені з боків дають можливість розмістити корисні в поході дрібниці зі швидким доступом до них.
  • Вам не буде важко, навіть якщо рюкзак забитий повністю. Лямки регулюються по висоті, чим забезпечується щільне прилягання рюкзака до тіла, а отже, і рівномірний розподіл ваги поклажі по хребту. Крім того, поясний ремінь дозволяє перенести частину навантаження зі спини на стегна. Так як лямки м'які та широкі, то вони не впиватимуться в тіло.
  • Ви зможете сміливо пересуватися під дощем. Вміст рюкзака залишиться сухим, а сам виріб не погіршиться від накопичених опадів. Справа в тому, що зсередини тканина прогумована і повністю не пропускає вологу. До того ж під клапаном вхід в основне відділення має подвійне утягування шнурком, усередину краплі дощу не затечуть.
  • Ви заощадите. А все тому, що матеріал наплічника – щільний поліестер. Його нитки міцні на розрив, що не розтягуються під вагою поклажі. Усі шви виробу подвійні посилені. Фурнітура виготовлена з ударостійкого пластику, замки намертво пришиті, бігунки та ланки – великі. Модель не вимагатиме швидкої заміни та додаткових витрат, витримає не один десяток походів.
  • Характеристики

    Об'єм, л
    Колір
    Система кріплення спорядження
    • Без розвантажувальної системи
    Дивитися всі характеристики →

    Додати відгук до товару

    Оцініть товар
    • Погано
    • Так собі
    • Нормально
    • Добре
    • Чудово
    Додайте відео
    Додавайте до 5 відео з Youtube

    Додайте фото

    Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

    Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами