Рюкзак військовий 65 літрів MIL-TEC BW OLIVE 14023001

Рюкзак військовий 65 літрів MIL-TEC BW OLIVE 14023001

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

1 960

1 830

2

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак військовий 65 літрів MIL-TEC BW OLIVE 14023001

Кожен військовий може вибрати у нашому магазині Шериф схожий рюкзак. В асортименті є відмінна модель MIL-TEC BW ОЛИВКА для транспортування потрібного обмундирування та боєприпасів. Купити військовий товар завжди можна у нас за найприйнятнішою ціною.

1. Детальний опис військового рюкзака MIL-TEC BW 65 л

Якісно виконана репліка бойового рюкзака Бундесверу нічим не гірша за оригінал. Сучасні матеріали, задіяні в пошитті, надійні і довговічні. 100% поліестер з покриттям з ПВХ не пропускає вологу і не потребує особливого догляду. Обсяг військового рюкзака становить 65 літрів, а габарити – 32 х 15 х 64 см.

Рюкзак MIL-TEC бойовий BW оливковий 4

З обох сторін з боків є об'ємні кармани із захисними клапанами на фастексах. У верхній частині тактичного рюкзака є карман на блискавці з прозрачним відділенням для патчів та інших відмітних знаків. Внизу ― відсік, за допомогою якого можна отримати потрібне спорядження, розташоване в основному відділенні або внизу. Така зручність значно прискорює процес – тепер немає необхідності розбирати рюкзак повністю.

Внутрішня конструкція включає в себе алюмінієву рамку для кращого розподілу навантаження та підтримки форми. Армійський рюкзак Міл-тек має відсік для коврика або каремату. А спеціальні кріпильні ремні дають можливість приєднати спальний мішок так, щоб він не мешкав пересуванню.

Поясний ремень зручно зафіксує рюкзак на тілі та полегшить ваш похід. Широкі плечові лямки регулюються за допомогою рухомої пряжки. Задня стінка та лямки мають набивання з поролону, який пом'якшує тиск ноші на плечі та спину. Під кришкою захована захисна тканина зі стяжкою, яка у сильний дощ врятує вміст від води. У нашому магазині також можна придбати водонепроникний чохол для рюкзака, з ним ваше спорядження гарантовано залишиться сухим.

Тактичні рюкзаки об'ємом 65 літрів годяться не лише для військових, а й для експедицій. У такому випадку особисті речі та продукти харчування будуть завжди з вами у тривалих подорожах. Якщо поставити рюкзак на рівну поверхню, і він прийме стійке положення, то все складено правильно.

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • Без розвантажувальної системи
Матеріал
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами