Тазова шина, Sam Medical, Black-Blue

Тазова шина, Sam Medical, Black-Blue

Продавець:Nicetactic

4.9/5  ( 33 оцінок )

3 490

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Запатентована шина SAM® AUTOSTOP - це надійний інструмент, який забезпечує правильне застосування SAM® Pelvic Sling та запобігає надмірному або недостатньому затягуванню.

Унікальна конструкція зубців, які клацають після досягнення оптимальної сили стиснення, забезпечує тактильне і звукове підтвердження правильного застосування. Це гарантує, що шина буде встановлена належним чином, а надмірне затягування буде запобіжено. Завдяки точно сконструйованим отворам, які фіксуються за допомогою пряжки АВТОСТОП, шина може бути швидко використана за екстремальних умов. Надійне кріплення за допомогою міцного ремінця на липучці забезпечує стійке положення шини під час транспортування пацієнта.

Вузька та звужена передня частина шини забезпечує зручність при катетеризації сечі, інтервенційній радіології, зовнішній фіксації та операціях на черевній порожнині без зняття шини. Усі матеріали є радіопрозорими, крім двох пружин пряжки з нержавіючої сталі. Це дозволяє виконувати рентгенівське та комп’ютерне сканування без необхідності знімати шину.

Шина SAM® AUTOSTOP - це надійний та зручний інструмент, який забезпечує правильне застосування шини SAM® Pelvic Sling та допомагає зберегти життя пацієнта.


Характеристики

Колір
  • Чорний + синій
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами