Шина тактична 91см х 14см, Sam Medical, Blue

Шина тактична 91см х 14см, Sam Medical, Blue

Продавець:Nicetactic

4.9/5  ( 33 оцінок )

690

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шина на палець SAM Splint Finger - це надійний та універсальний засіб для фіксації зламаних або травмованих пальців. Вона має дуже гнучку конструкцію та може вигинатися в будь-яку просту криву, що забезпечує експоненційну міцність та підтримку. Шина складається з двох шарів пінопласту з закритими порами та внутрішньої алюмінієвої частини, яку можна адаптувати до будь-якого розміру за допомогою звичайних ножиць.

Шина також має плоский загартований алюмінієвий шар, що знаходиться між зовнішніми шарами пінопласту. Це дозволяє легко формувати її в будь-яку потрібну форму, що робить її універсальним засобом для фіксації різних видів травм. Зовнішню піну із закритими порами можна очистити та продезінфікувати за допомогою відбілювача та води для повторного використання, що забезпечує додаткову гігієнічність.

Шина на палець SAM Splint Finger також дозволяє здійснювати рентгенівські та комп'ютерні знімки без необхідності знімання зламаної або травмованої кінцівки. Це дозволяє медичним працівникам швидко та ефективно діагностувати пошкодження та вчасно здійснювати необхідне лікування. Шина розроблена для роботи в будь-якому діапазоні глобальних температур, що робить її ідеальним вибором для використання в різних кліматичних умовах.

Розміри: 91х14 см.



Характеристики

Колір
  • Блакитний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами