Прилад нічного бачення PVS18A1 з кріпленням на шолом

Прилад нічного бачення PVS18A1 з кріпленням на шолом

Продавець:РУБИКОН

4.6/5  ( 90 оцінок )

27 600

17 899

Є в наявності

40

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Прилад нічного бачення PVS18A1 - це компактний та багатофункціональний пристрій, який забезпечує чітке зображення як вдень, так і вночі. За допомогою високоякісної системи CMOS з низькою яскравістю, прилад здатний створювати кольорове зображення в денний час і чорно-біле зображення в нічний час.

З діаметром об'єктива Φ32мм і збільшенням 1X, прилад забезпечує широке поле зору 7,95 ° x6 ° і має вихідну відстань зіниці 25 мм. Крім того, діаметр вихідної зіниці становить 8 мм, а діапазон регулювання видимості дорівнює ±5 SD. Прилад також має швидкість плетіння окулярів ≤ 5,6″ та мінімальну відстань спостереження 0,8 м.

Освітлювальні прилади нічного бачення PVS18A1 - це ІЧ-світлодіоди з центральною довжиною хвилі 940 нм, які дозволяють забезпечувати хорошу видимість в умовах нічної темряви на відстані від ~1M до 300м. Пристрій відображення - це LCOS, а роздільна здатність становить 320 (Г) * 240 (В).

Прилад працює на батарейці CR123A, яка входить у комплект і забезпечує безперервну роботу протягом 1,5/2,5 годин (ІК ВКЛ/ІК ВИМК). Прилад має розміри 11,5X9X5,5 см (довжина * ширина * висота) без системи кріплення та 17X12,5x8,2 см із системою кріплення.

В цілому, прилад нічного бачення PVS18A1 є надійним і зручним пристроєм, який ідеально підходить для використання в нічних умовах, завдяки своїй високій функціональності та компактному дизайну. Завдяки своїй багатоцільовій конструкції прилад можна носити в руці або використовувати з оголов'ям для зручності перенесення. Крім того, прилад нічного бачення PVS18A1 має привабливий зовнішній вигляд, який підкреслює його функціональність та якість.

Характеристики

Максимальна дальність огляду
  • 300 м
Максимальна кратність
  • 1
Мінімальна кратність
  • 1
Дистанція виявлення, м
  • 300
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами