Ніж Boker Plus Caracal Wildcat (01BO772)

Матеріал клинка

Ніж Boker Plus Caracal Wildcat (01BO772)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

4 276

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Boker Plus Caracal Wildcat – це відмінний ніж для повсякденного носіння та самооборони. Клинок. Клинок цього ножа виготовлений з високовуглецевої сталі D2 (твердістю 57-61 HRC), яка чудово тримає заточування і має гарну ударну в'язкість. Складаний керамбіт Caracal Wildcat відрізняється нестандартною формою клинка, який оброблений методом сатинування. Даний ніж легко приводиться в робочий стан за допомогою плавця (фліппера) або спеціального отвору на обусі клинка.

Замок. Фіксується клинок цього ножа у відкритому положенні за допомогою механізму лайнерлок. Рукояти. Ніж для полювання Бокер Plus Caracal Wildcat має ручку з текстурованими накладками, які виконані із зносостійкого склотекстоліту G10 чорного кольору. Рукоятка закінчується кільцем, що не тільки забезпечує надійність хвату, але і дозволяє наносити несподівані для противника удари.

Ці міцні та надійні ножі виготовляються з 1869 року. З моменту випуску першого ножа пройшло багато часу і багато великих подій, але й до цього дня при їх виробництві компанія керується двома ключовими принципами – пристрасть та ентузіазм до екстраординарних ножів.

На сегодняшний день оригинальные ножи от Boker известны во всем мире благодаря превосходному качеству стали, а также необычному выбору материала для рукояти. Этот выбор может быть невероятен, но всегда оказывается удачным. Покупая обычный нож для ежедневного использования или же коллекционную модель, абсолютно все равно, качество ножа от Boker останется неизменным и соответствует высочайшим стандартам.

В обыденности современного человека уверенно закрепились складные ножи, помещающиеся в карман штанов, куртки или небольшой сумки. Они так понравились людям благодаря своему компактному размеру и функциональности.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений мечем з одностороннім заточенням. Його обертання відбувається за рахунок площини ручки. 

Характеристики

Матеріал клинка
Тип складаного ножа
  • На підшипнику
Тип замка
  • Liner lock
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».