Ніж Boker Plus Masada Folder (01BO762)

Матеріал клинка

Ніж Boker Plus Masada Folder (01BO762)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

4 513

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Böker Plus Masada розроблений у співпраці з ножовим майстром Борисом Манашеровим і відрізняється агресивним дизайном. Клинок типу «clip point» виготовлений із високоміцної сталі D2 та легко витягується за допомогою фліппера. Обробка клинка – «стоунвош». Ніж надійно фіксується у відкритому положенні замком лайнерлок. Накладки рукояті виконані із зносостійкого склотекстоліту G10. Є кишенькова кліпса та отвір для кріплення темляка.

Міцні та надійні ножі Boker виготовляються з 1869 року. З моменту випуску першого ножа пройшло багато часу і багато великих подій, але й до цього дня при їх виробництві компанія керується двома ключовими принципами – пристрасть та ентузіазм до екстраординарних ножів.

На сьогоднішній день оригінальні ножі від Boker відомі у всьому світі завдяки чудовій якості сталі, а також незвичайному вибору матеріалу для рукояті. Цей вибір може бути неймовірним, але завжди виявляється вдалим. Купуючи звичайний ніж для щоденного використання або колекційну модель, абсолютно все одно, якість ножа від Boker залишиться незмінною і відповідає найвищим стандартам.

У повсякденності сучасної людини впевнено закріпилися доладні ножі, що поміщаються в кишеню штанів, куртки або невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру та функціональності.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений мечем з одностороннім заточенням. Його обертання відбувається за рахунок площини ручки. Менш поширені моделі з поворотом ножа перпендикулярно положенню клинка. Другий тип виглядає оригінальніше, але їх надійність поступається традиційному варіанту.

Характеристики

Матеріал клинка
Тип складаного ножа
  • На підшипнику
Тип замка
  • Liner lock
Поверхня клинка
  • Stonewash
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».