Ніж Boker Magnum Spike Karambit (02SC028)

Матеріал клинка

Ніж Boker Magnum Spike Karambit (02SC028)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

3 088

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Керамбіт Boker Magnum Spike Karambit служить зброєю для самооборони, ним можна розрізати канати, можна використовувати як садовий, яким відсікають тонкі гілки. Такий ніж популярний серед яхтсменів, рибалок, пірнальників, які мають необхідність перерізати мотузки і невеликі канати.

У Spike Karambit меч у формі яструбиної дзьоби, яка ріже не стільки при вбиванні в матеріал, скільки при витягуванні з нього. Така специфічна форма дозволяє без особливих зусиль випаровувати матеріал. Ніж служить зброєю для самооборони, ним можна розрізати канати, можна використовувати як садовий, яким відсікають тонкі гілки. Такий ніж популярний серед яхтсменів, рибалок, пірнальників, які мають необхідність перерізати мотузки і невеликі канати.

Вибираючи продукцію Boker Magnum, ви отримуєте німецьку якість за доступну ціну. Ножі даної лінійки широко відомі та улюблені у всьому світі. Поєднання перевірених часом матеріалів, продуманих до дрібниць форм та якісного складання – основа "рецепту" надійного ножа від експертів Boker із Золінген (німецька ножова столиця).

На сьогоднішній день оригінальні ножі від Boker відомі у всьому світі завдяки чудовій якості сталі, а також незвичайному вибору матеріалу для рукояті. Цей вибір може бути неймовірним, але завжди виявляється вдалим. Купуючи звичайний ніж для щоденного використання або колекційну модель, абсолютно все одно, якість ножа від Boker залишиться незмінною і відповідає найвищим стандартам.

У повсякденності сучасної людини впевнено закріпилися доладні ножі, що поміщаються в кишеню штанів, куртки або невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру та функціональності.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений мечем з одностороннім заточенням. Його обертання відбувається за рахунок площини ручки. 

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 56-58 HRC
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».