Рюкзак тактичний 36 літрів MIL-TEC Assault Coyote 14059205

Рюкзак тактичний 36 літрів MIL-TEC Assault Coyote 14059205

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

2 600

Немає в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Mil-Tec рюкзак Assault Pack 36 л однолямковий: характеристики.

Підприємство: Mil-tec by Sturm®, Німеччина

Оригінальна назва: ONE STRAP ASSAULT PACK LG COYOTE

Категорія: рюкзак тактичний, штурмовий, для полювання, риболовлі, туризму

Зшит: з поліестеру з ПВХ-покриттям

Габарити: 48 см x 33 см x 27 см

Вага: 1,100 г

Плечова лямка: шириною 7,5 см, довжина регулюється

-

Що Ви отримуєте, замовляючи тактичний рюкзак Assault 36 л Sturm Mil-tec

Дві зовнішні кишені, обшиті осередками Молле і покриті з вивороту водозахисною плівкою. Верхня кишеня – невелика, розміром із чоловічу велику долоню. Нижній – оснащений органайзером з кишеньками, куди можна покласти канцелярське приладдя, складаний ножик, ліхтарик та ін. дрібногабаритні речі.

Середній відділ підійде для носіння ноутбука. Має внутрішню широку кишеню і поверх неї дві сітчасті. Передня його стінка просочена вологовідштовхувальним складом.

Центральний та найбільший відсік розстібається так само, як і валіза. З боку спини в ньому передбачена кишенька на блискавці, з боку фасаду – велика сітка-кишеня. Стінки зсередини «прогумовані».

Задня панель, що примикає до спини користувача, покрита «дихаючою» і сіткою, що потовідводить. Є прошарок з пінистого ущільнювача. Так само оброблена плечова лямка, із зовнішнього боку якої пришиті кілька текстильних петель для кріплення спорядження та пластикові D-кільця.

Позаду є відсік на липучці, призначений для питної системи. За бажання можна засунути в нього каркасну демпферну пластину для зміцнення спинки.

Є пояснювальна стяжка з можливістю регулювання її довжини та швидкого скидання. Дана деталь конструкції робить носіння поклажі більш комфортним, оскільки сприяє правильному розподілу навантаження на хребет, щільніше притискає до корпусу рюкзак і не дає йому рухатися, сповзати з плеча.

Осередки Молле є також з обох боків. Прошита стропа з петлями та на середній кишені, починаючи від застібки-блискавки та оперізуючи дно.

Нижні та бічні стяжки служать для регулювання об'єму рюкзака, а також пристібування до нього спорядження, яке не вмістилося всередині або має бути в швидкому доступі. Наприклад, курточку можна так зафіксувати. Як застібки використані пластикові фастекси.

Велика блискавка, на яку закриваються основні відділи, має подвійні бігунки та текстильні кулери, що полегшує доступ до відділів з різних боків. До того ж, така фурнітура рідше ламається.

Зверху пришита зручна кроквяна ручка, призначена для перенесення рюкзака з місця на місце, при завантаженні в транспорт і т.д.

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами