Комплект польової уніформи тактичний Defcon 5 Sniper Kit Вегетато M-R

Комплект польової уніформи тактичний Defcon 5 Sniper Kit Вегетато M-R

Продавець:Contractor

9 800

Є в наявності

23

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

СКАЙПЕРСЬКА КУРТКА: має дві верхні та нижню передні кишені з системою кріплення на липучці. За допомогою блискавки оператор може отримати доступ до внутрішньої частини куртки. На клапанах є прихована кишеня із застібкою на липучці. Двостороння блискавка з водонепроникним обробленим клапаном для повного захисту від води. Тактична куртка оснащена сечовим міхуром/трубкою для гідратації на висоті плечей. На передній стороні він має стрічки MOLLE, точки кріплення та ремені на липучках для ідентифікаційних нашивок, герба тощо. З боків є великий мішок для сумчастих тварин на блискавці. Оператор може прикріпити три багатофункціональні сумки для зберігання пляшок, радіо тощо та дві сумки для магазинів із системою лямок MOLLE. Спинка куртки оснащена стрічками MOLLE і точками кріплення. Знімний капюшон, що повністю приховується, має напівжорсткий козирок. Вентиляційні сітчасті вставки під пахвами вивільняють піт і вологу, що надаються оператором під час його інтенсивної фізичної роботи. Рукава оснащені різними стрічками MOLLE. У верхній і нижній частині кожного рукава є дві тактичні кишені. Верхня кишеня на рукаві оснащена різними липучками для будь-яких нашивок. Він має посилені накладки на ліктях, регульовані манжети на зап’ясті на липучках і внутрішню еластичну зав’язку, щоб великий палець міг входити. Всередині куртки куліска на талії і дві кишені на блискавці. На задній частині куртки можна додати мішечок для зволоження сечового міхура. Крім того, у верхній частині спини куртки розташовані регульований клапан у формі бобрового хвоста та вентиляційні сітчасті отвори.

СНАЙПЕРСЬКІ БРЮКИ: ці штани оснащені регульованими лямками на липучці, еластичною талією на шнурках з боків і еластичними гачками для підтяжок, центральною блискавкою, канадським ґудзиком і системою кріплення на липучці. З обох боків штанів є велика головна кишеня без застібки та додаткова внутрішня прихована кишеня на липучці. На кожній ніжці розміщені дві великі кишені карго із застібкою на канадські кнопки. Вантажні кишені оснащені двома стійкими сітчастими контейнерами для магазинів. Ще одна прямокутна велика кишеня розміщена на нижній частині штанів із застібкою на канадські гудзики. Ці тактичні штани мають великі задні кишені без застібки, посилену промежину, захист колін і знімні гетри на липучках і шнурках. Штани оснащені різними стрічками MOLLE і точками кріплення, а також внутрішнім відділенням для рідини тіла та еластичними гачками для виходу трубки.

Виготовлений з: RIPSTOP POLYCOTTON (65% бавовна + 35% поліестер).

Усі підсумки постачаються разом із снайперською уніформою: 2 підсумки, 1 підсумок для мапи і 3 підсумки для радіо/магазинів.

Вага: 4,65 кг

Характеристики

Розмір
Призначення
  • Для ДСНС
  • Для охорони
  • Для полювання
  • Для рибалки
  • ЗСУ
  • Загальновійськові
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами