Експедиційні тактичні софтшел штани Pentagon HYDRA K05015 36/34, Camo Green (Сіро-Зелений)

Експедиційні тактичні софтшел штани Pentagon HYDRA K05015 36/34, Camo Green (Сіро-Зелений)

Розмір: 36-34

Продавець:Tacticool

4.9/5  ( 222 оцінок )

4 245

3 621

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

HYDRA TACTICAL CLIMBING PANTS - це високоякісні софтшельні тактичні та альпіністські штани для використання поза містом. Високоякісний продукт, призначений для професійних військових та любителів активного відпочинку. Назва «HYDRA» у давньогрецькій епосі була визначенням слова «Вода». Назва дана завдяки функціональності цих штанів, і ми об'єднали міцність одягу із її водостійкими властивостями. Ці штани ідеально підходять для дощової погоди та вологої середовища.

Ці штани зроблені з високоміцного 100% високоякісного софт-шел поліестеру, що дає здатність тканині бути досить міцною і в той же час зручною з відмінною посадкою! Ми також розмістили додаткову еластичну тканину Nylon Rip-stop, яка розтягується з еластичністю на колінах, сідничній зоні та пахова вставка під промежиною для підвищення еластичності та додаткової міцності. Ця тканина Nylon Ripstop забезпечує необхідний захист в комбінації з еластичністю та достатньою товщиною для захисту вашого тіла від подряпин та травм. Всі шви подвійні та зшиті з 203-мм стібком, а ключові місця мають потрійні шви, даючи неймовірну силу на розтягнення і жорстку діяльність. Звичайно, ми додали необхідну вставку в промежину, щоб дати більше простору для рухів і маневрів тіла. Ми використовували 4,5-дюймову анти-латунну застібку YKK® та джинсову кнопку з унікальним дизайном PENTAGON. Кишені для рук зроблені з достатньою глибиною, щоб повністю помістити там руки, а також ми додали захисні накладки на зазначені місця, щоб розмістити там ваші інструменти, такі як ножі, ліхтарі або інший інструмент. Стегнові вантажні кишені спроектовані з певним регулюванням складок, щоб забезпечити максимальний простір, необхідний для розміщення ваших інструментів / утиліт або особистих речей, але в той же час вони мають тонку низькопрофільну лінію на ногах, щоб мати гарний вигляд. Ці кишені закриваються застібками-блискавками THC®. Поясні петлі навколо поясного ременя спроектовані таким чином, щоб відповідати поясу на 1,75 дюйма (4,5 см), і вони дуже надійні. Ми також додали на 2 передніх поясних петлі додаткові місця кріплень, щоб швидко витягувати з кишень ваше спорядження. В штанах, в області талії, є невелика прихована кишеня, яка можна використовуватись для забезпечення вашої ідентифікації, зберігання ключів та інших дрібниць. На задній стороні штанів також є 2 великих кишені, які у зручному дизайні для того, щоб ви розмістили там свій гаманець і деякі особисті речі.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Поліестер
Країна реєстрації бренду
  • Греція
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами