Ніж Grand Way 2907 RB

Ніж Grand Way 2907 RB

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 45 оцінок )

276

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Grand Way 2907 RB має низку характерних для метальних ножів конструктивних особливостей. Всі ці особливості обумовлені тими завданнями, котрим він призначений. До цих особливостей відносяться:

  • Рукоятка ножа 2907 RB не має накладок. Полімерні або дерев'яні накладки, типові для не метальних ножів, часто не витримують удару об ціль і розбиваються. Тому на метальних ножах звичних нам рукояток ви найчастіше не зустрінете. Спрощує таке рішення та балансування ножа. Комфорт утримання рукояті при цьому забезпечується обплетенням із міцного шнура.
  • При масі 145 грамів цей ніж можна віднести до умовно середнього класу. Цілком підійде для початківців та любителів.
  • Застосування в конструкції в'язкої, некрихкої нержавіючої сталі 420, допомагає ножу переживати значні навантаження та удари об мішень. Ножі зі сталі 420 не схильні до утворення сколів та тріщин. Та й корозії пручаються просто добре. Модель RB відрізняє додаткове чорне покриття клинка, що ще більше оберігає його від корозії та дрібних подряпин.
  • У рукояті ножа є темний отвір, якому, крім того, що прив'язування темляка можна знайти безліч застосувань. Наприклад, через цей отвір можна протягнути стрічку або мотузку яскравого кольору, яка додатково стабілізуватиме ніж у польоті і допоможе відшукати його в разі промаху і падіння в траву. Також, можна пропустити через нього довгий міцний шнур і тим самим перетворити ніж на якусь подобу гарпуна.

До речі, на відміну від багатьох метальних моделей цей ніж може бути корисний і в побуті. Його конструкція цілком допускає його комфортне застосування як звичайний туристичний нож. Так що якщо вам раптом на вилазці знадобився ніж, а під рукою не виявилося жодного іншого, крім метального, ви зовсім нічого не втратите щодо функціональності. Ну, хіба що зовсім трохи. Так що, можна сказати, 2907 RB пропонує вам не тільки не метати ваш кухонний або туристичний ніж, а й, у разі чого, і попрацювати по табору метальним ножем.

Міцний фікс, фактично фулл-танг, з мечем дроп пойнт довжиною 120 мм і товщиною в обусі 2.5 мм, з фальшлезом і увігнутими спусками від третини клинка – цілком працездатний варіант із серії «на підхваті». До речі, нож має помітний упор під пальці. Отвір у цій невеликій «гардочці» дозволить пропустити через нього темний шнур і тим самим ще більше зафіксувати ручку в руці.

Характеристики

Довжина клинка, мм
Вид
Загальна довжина, мм
  • 230
Товщина, мм
  • 2.5
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення