Ніж Grand Way 2429 R

Ніж Grand Way 2429 R

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 48 оцінок )

562

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 2429 R - метальний ніж з фальшлезом і одностороннім заточенням. Ніж хороший для метання на різні дистанції та для тренувань. Втім, через його тяжкість (190 грамів) для навчання, для початківців, він погано підходить.

Форма ножа цілком підходить для кидків у різні типи мішеней. Сталь 440С. Загальна довжина ножа – 260 мм. Товщина клинка в обусі дуже велика - 4.3 мм.

Даний тип метальних ножів добре підходить для сильних, точних та далеких кидків. Втім, завдяки своїм масогабаритним характеристикам він цілком може замінити ваш основний фіксед, якщо ви його, наприклад, забули вдома. Підійде він як і допоміжний ніж, тобто якщо ви взяли з собою на природу цей метальний ніж, то можна не переживати з приводу того, що ваш основний ніж поламається або прийде непридатним.

Рукоятка ножа обмотана тонким шнурком-паракордом чорного кольору. За бажання її можна замінити щось більш практичне чи яскраве (щоб втратити ніж при метанні на природі). Кінчики обплетення заведені в отвір на кінці рукояті і зав'язані у вигляді петлі-темляка

Характеристики

Вид
Довжина клинка, мм
Загальна довжина, мм
  • 260
Товщина, мм
  • 4.3
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення