Зірочка Grand Way BF004-1

Зірочка Grand Way BF004-1

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

82

Немає в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сюрікен Grand Way BF004-1 відноситься до хіра-сюрікенів, тобто метальних зброї, що має вигляд плоскої багатопроменевої зірки, виготовленої зі сталі. Завдяки їхній формі і стереотипам, що склалися, їх часто називають «зірочками ніндзя».

По центру сюрикена зроблено отвір, за допомогою якого їх легко носити та зберігати у зв'язці. Полегшує воно і утримання сюрикена в руці, а також витягування зірочки з мішені, що увімкнулася в результаті кидка.

Різновидів подібних метальних зірочок - дуже багато, часто вони різняться за формою та кількістю загострених наконечників-променів. Променею в таких зірок може бути від трьох до великої множини: як прямих, так і вигнутих, як загострених тільки на кінчиках, так і заточених по всій довжині кожного її променя. У сюрікену BF004-1 чотири промені. Тренуватися з цим сюрікеном дуже легко, він дуже компактний і укомплектований зручним чохол для його носіння та зберігання.

Невелика твердість сталі забезпечує метальну зірочку BF004-1 в'язкістю та знижує її ламкість. При хорошому заточенні, сюрікен вражає мішені, різні за твердістю.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення