Ніж Grand Way 48 GR

Ніж Grand Way 48 GR

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

593

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 48 GR – це метальний снаряд у стилі бойового ножа. На такий стиль працює і фаска, що імітує фальшльоз і декоративний дол-жолобок практично по всій довжині клинка. Звичні відомі форми особливо зручні для новачків, що тільки освоюють метання.

За своїми характеристиками доладний ніж 48 GR добре підходить для різного типу мішеней. Клинок виготовлений з нержавіючої сталі 440 С. Вона оптимальна, як для звичайних, так і метальних ножів - легко точиться і правиться. Псолодніше особливо актуально для ножів, які метають постійно, оскільки вони можуть регулярно пошкоджуватися при невдалих кидках.

Загальна довжина метального ножа 48 GR – 255 міліметрів. Товщина клинка в обусі теж пристойна: майже 5 мм (4.8 мм). Ці параметри дозволяють використовувати ніж 48 GR не тільки як допоміжний, а й основний нож, особливо, у тому випадку, коли у вас під рукою немає нічого іншого.

Рукоятка – металева, по суті це хвостовик ножа 48 GR, пристосований для утримання в руках. Для зручності він обмотаний паракордом кольору хакі. Кінці плетіння залишені вільними і переходять у темляк. Ніж укомплектований піхвами з кордури з можливістю носіння на ремені.

Характеристики

Вид
Довжина клинка, мм
Загальна довжина, мм
  • 255
Товщина, мм
  • 4.8
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення