Приціл Цифровий День/Ніч ATN X-SIGHT 4K PRO 5-20X

Приціл Цифровий День/Ніч ATN X-SIGHT 4K PRO 5-20X

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 480 оцінок )

50 998

48 009

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель X-Sight 4K позбавлена всіх недоліків попередніх моделей – слабкої системи енергопостачання, незручної установки на планку і щодо слабкого нічного бачення. Цифровий приціл день/ніч ATN X-Sight 4K Pro 5-20X працює на процесорі останнього покоління ATN Obsidian 4K. Під його керівництвом знаходиться цілий ряд датчиків, розрахункових програм та мультимедійних програм. Дисплей цього прицілу настільки яскравий та контрастний, що спостереження з ATN X-Sight 4K Pro 5-20X можна проводити навіть без наочника (який тепер має систему різьбової установки на приціл). Говорити та писати можна довго, але краще показати.

Проста установка та якісний дисплей. Цифровий приціл ATN X-Sight 4K Pro 5-20X створений спеціально для встановлення на стандартні кільця кріплення діаметром 30 мм, які повсякденно використовуються для звичайної денної оптики. На окреме слово заслуговує новий дисплей прицілу ATN X-Sight 4K Pro. Дисплей з роздільною здатністю 1280x720 дозволяє без особливої втрати якості збільшувати навіть на максимальних кратностях. Контраст та яскравість цього дисплея дозволяє без проблем користуватися ним навіть без гумового наглазника.

Нічне бачення у цьому прицілі також реалізовано на дуже хорошому рівні. Близько 400-500 метрів дистанції в безхмарну ніч і трохи менше в непроглядній темряві не стануть для Вас проблемою. При цьому деталізація нічних зображень тут здивує навіть найвибагливішого стрілка. Зручний інтерфейс управління. Приціл ATN X-Sight 4K Pro має в своєму розпорядженні всього два органи управління - колесо збільшення на корпусі приладу і панель управління. Меню приладу тепер працює ще швидше, і знайти потрібну Вам функцію тепер не складе ніяких труднощів.

Розумний далекомір. Все що вам потрібно для вимірювання дистанції віддалення вашої мети – вказати зростання тварини або вибрати один із стандартних типів, вказати верх і низ об'єкта, що вимірюється, і отримати виміряні значення на дисплеї.

Балістичний калькулятор. Точний постріл – зовсім не питання для прицілу ATN X-Sight 4K Pro 5-20X. Адже вбудований балістичний калькулятор у ньому дозволять автоматично розраховувати та коригувати точку удару прицілу залежно від дальності віддалення мети та показників датчиків довкілля.

Запис FULL HD відео в момент пострілу. Приціл ATN X-Sight 4K Pro дозволяє робити автоматичний запис відео пострілу та звичайний запис у форматі FULL HD, а також вести прямі трансляції в інтернет. До речі про інтернет. Спеціальний додаток для iOS та Android дозволяє налаштовувати та працювати з прицілом ATN X-Sight 4K на видаленні за допомогою вбудованого модуля Wi-Fi.

Опціональний лазерний далекомір ABL. У всіх власників ATN X-Sight 4K Pro завжди є можливість купити спеціальний лазерний далекомір, який закріплюється якраз на вихідному об'єктиві приладу. При цьому лазер далекоміра зводиться в одну точку з візиром прицілу, і його показники виводяться прямо на дисплей прицілу. Матриця

Роздільна здатність матриці 600 lp/mm (ATN 4K M265 Sensor, 3864 (H) x 2218 (V))

Ядро ATN Obsidian IV Dual Core

Дисплей 1280x720 HD Display< /p>


Оптика

Збільшення, х 5-20x

Поле зору, м на 100 м 5°

Видалення вихідної зіниці, мм 90 мм


Мультимедія

Підтримка microSD / вбудована пам'ять, Гб від 4 до 64 Gb

microUSB Так

WiFi iOS & Android

Bluetooth Так

Відеовиход Вбудований запис відео 1080p @ 30/60/120 fps

Використання на зброї

Тип візира Різний типи і колір


Додаткові можливості

Мікрофон Так

Інфрачервоне підсвічування, нм Є

3D гіроскоп Так

3D акселерометр Так

Е-барометр Так

Е-компас Так


Експлуатаційні

IP рейтинг Атмосферостійкий

Кріплення 30 мм кільця (комплект)

Автономна робота, год 18+ годин

Тип батареї Li-On

Гарантія, міс 2 роки

Габаритні розміри, мм 379x76x76 мм

Вага, гр 1010 грам

< form class="form-horizontal" id="form-review">

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Ваше ім'я:
Переваги:
Недоліки:
Ваш відгук:
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Оцінка:
1 2 3 4 5
1
$(function() { $('#ratingme').barrating({ theme: 'fontawesome-stars' }); });
Відправити відгук

Характеристики

Вага
  • 1010 г
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами