Комплект одягу мультикам літній камуфляж форма S РОСТ 165-170 СМ / 55-60 КГ військове забарвлення

Комплект одягу мультикам літній камуфляж форма S РОСТ 165-170 СМ / 55-60 КГ військове забарвлення

Продавець:T&Group

4.9/5  ( 18 оцінок )

2 000

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Мультикам комплект літній, тонка тканина (вафелька, риб стоп 65% поліестер, 35% котон) але з просоченням, на штанах та рукавах абсолютно не промокає, середина кофти еластична та легка. Кишені все із зачіпками проти розриву, все якісно та дуже міцно.
                         S ЗРОСТАННЯ 165-170 СМ / 55-60 КГ

НАКОЛІННИКИ І РЕМІНЬ В КОМПЛЕКТ ФОРМИ НЕ ВХОДЯТЬ! 


Чи знаєте Ви, що найсучаснішим малюнком камуфляжу є патерн « MULTICAMрозроблений американською компанією «Crye Precision» спільно «US Army Soldier Systems Center». Остання також відома як лабораторія US Army Natick labs. Творці пішли на хитрість. Вони використовували слабкі сторони людського зору та неідеальність конструкції ока. Теоретично, щоб камуфляж вкривав великий дистанції, він має складатися з великих розмитих плям. На ближній дистанції, а особливо на тлі листя і рослинності, коли людське око особливо чітко бачить дрібні предмети, малюнок повинен бути виконаний з дрібних округлих елементів переважаючого фону. Розробники звернули увагу, що переважне тло практично у всіх регіонах земної кулі дуже схоже. Це градієнти зеленого та коричневого. Відкриттям для них стало те, що в природі не існує чорного кольору, хоча він повсюдно використовують у камуфляжних малюнках більшості країн світу. Об'єднавши отримані дані, і провівши комп'ютерне моделювання з накладенням понад тисячу шарів зображень, розробники отримали малюнок, відомий під назвою MULTICAM.

        

Характеристики

Розмір
Сезон
Матеріал (склад)
  • вафелька, риб стоп 65% поліестер, 35% котон
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами