Титановий Глушник Tihon Vihor Оберіг S 5.56/.223 1/2-28 для AR-15

Титановий Глушник Tihon Vihor Оберіг S 5.56/.223 1/2-28 для AR-15

Продавець:Логово Стрелка

10 780

Немає в наявності

Гарантія. 36 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оберіг – це якісний український глушник з системою газорозвантаження Vihor™, який забезпечує неперевершене шумогасіння, відсутність овергазу та приховання полум’я. Розроблений спеціально для AR-15 та подібних карабінів. Виготовлений з чистого титану, який славиться своєю міцністю, витривалістю та стійкістю до корозії, що робить його першокласним пристроєм.

Завдяки використанню системи розвантаження газів, Оберіг прибирає овергаз, що особливо важливо при використанні напівавтоматичних карабінів. Крім того, прилад створений для забезпечення можливості автоматичної стрільби.

Монолітна титанова конструкція ПБС не потребує додаткового догляду. Всередині пристрій містить три титанові блоки, які розсікають та завірхяють порохові гази. А спеціальний розсікач, який поєднує глушник та зброю, виконано з жаростійкої нержавіючої сталі. Він дозволяє легко встановлювати саундмодератор на будь-яку нарізь на стволі зброї.

Окрім своєї функціональності, Vihor Оберіг є естетично привабливим аксесуаром, який, безсумнівно, сподобається любителям зброї. Його унікальний дизайн “Вишиванка”, натхненний традиційною українською вишивкою, доступний у двох різних кольорах, зеленому та чорному, що дає змогу обрати стиль, який вам до вподоби.

Оберіг – це не лише краса, але й надзвичайна міцність, адже він виготовлений з чистого титану, що дозволяє йому витримувати регулярне активне використання в найгірших умовах. Крім того, пристрій має невелику вагу, всього 330 грамів, що робить його практичним і портативним аксесуаром.

Характеристики

Дульна різьба
Модель зброї
Матеріал
Калібр
  • .223 Remington
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами