M-Tac шарф-труба Polartec Vent Black S/M

M-Tac шарф-труба Polartec Vent Black S/M

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 423 оцінок )

504

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Короткі характеристики


 Шарф-труба Polartec Vent від M-Tac - це багатофункціональний аксесуар, який з легкістю може перетворюватися в шарф, захисну маску, пов'язку або напульсник. Виготовлений з потовідвідного синтетичного матеріалу Power Dry від всесвітньо відомої компанії Polartec®. Шарф-труба забезпечить маскування обличчя, а також захистить Вашу шию від вітру чи морозу. Відмінно підійде для повсякденного носіння в демісезонний період.
Дану модель можна використовувати на стрільбищі, полюванні, роботі чи прогулянці. Відмінно підійде для вело- і мотоспорту. Також шарф-труба не займає багато місця в складеному стані і стане Вам незамінним супутником.


M-TAC ШАРФ-ТРУБА POLAR VENT


Розвиток індустрії одягу приносить нам безліч корисних і практичних розробок.
Шарф-труба або баф - це теплий і стильний аксесуар, який прийшов на зміну класичним шарфам. Він забезпечить маскування обличчя, захистить від вітру, пилу і невеликих опадів.



Отже, баф:
- щільно прилягає до шиї;
- захистить обличчя від вітру;
- може використовуватися замість шапки, підшоломника, напульсника;
- сучасні технологічні матеріали забезпечують ефективне теплозбереження.

 Модель Polar Vent від бренду М-ТАС відмінно підійде для повсякденного використання в холодну пору року.



Вітчизняний бренд M-TAC, який виробляє продукцію Military, Tactical & Outdoor спрямованості, регулярно радує шанувальників аксесуарами найвищої якості.

Шарф-труба Polar Vent виконаний з якісного технологічного матеріалу Power Dry® від всесвітньо відомої компанії Polartec®. Американська компанія Polartec увійшла в історію в 1979 році як винахідник флісу, а сьогодні Polartec є одним із провідних постачальників сучасних функціональних тканин. Компанія виробляє широкий спектр високотехнологічної текстильної продукції (тканини для термобілизни, outdoor-активності тощо).



У моделі Polar Vent використаний матеріал Polartec® Power Dry®. Тканина являє собою запатентовану систему подвійного плетіння, в якій використовуються різні нитки на кожній стороні тканини. В результаті виходять дві різні поверхні, одна з яких призначена для відводу вологи, а друга - для її швидкого випаровування. Матеріал Polartec® Power Dry® ефективно відводить вологу, відмінно зберігає тепло і швидко сохне.



Одяг з Polartec® Power Dry® призначений для повсякденного носіння в демісезонний період. Завдяки універсальності баф Polar Vent можна використовувати на стрільбищі, полюванні, під час прогулянки або походу. Також він відмінно підійде для вело- і мотоспорту.



Модель Polar Vent виконана у вигляді труби.



Плоскі шви не натирають і не тиснуть.



Насамкінець варто зазначити, що шарф-труба Polar Vent від бренду M-TАС – це багатофункціональний аксесуар, який з легкістю трансформується в шарф, захисну маску, шапку, підшоломник і напульсник. Легкий і зручний, він не займе багато місця і стане Вашим незамінним супутником як в місті, так і за його межами.




Характеристики

Розмір
  • M
  • S
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами