Ніж мачете black, силовий та надійний ніж 36 см з чохлом та зручною прогумованою ручкою

Код:  377163183
Матеріал клинка

Ніж мачете black, силовий та надійний ніж 36 см з чохлом та зручною прогумованою ручкою

Код:  377163183

Є в наявності

2 000

1 600

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

При першому знайомстві з ножем виникає цілком резонне питання, - для яких цілей та завдань призначається ніж із такими габаритами? Це ще не мачете, яким можна прорубувати шлях у чагарниках, але вже й не робочий ніж, яким можна швидко та зручно почистити картоплі для юшки. Цей ніж, насправді, займає проміжне положення між двома різновидами ножів. Це табірний ніж, який призначений для робіт з облаштування табору та робіт у таборі, пов'язаних з господарськими функціями, а також застосовуватися як обробний нож, для туш великих тварин. Такі ножі відрізняються великими, збільшеними габаритами за збереження своїх ріжучих властивостей. Форма та дизайн клинка грають першу скрипку в ансамблі формування зовнішнього образу цього ножа.

Клинок за своєю формою – це чистий «Spear Point» (списоподібний) із вигином лінії обуха та незаточеним фальшлезом до третини обуха. За ріжучі та міцнісні властивості клинка відповідає сталь 440C. Сталь 440C чудово тримає заточування, має неабияку опірність до корозії, а також відмінними характеристиками міцності. Частина обуха має пилкоподібну заточку, яка може бути використана для надпилювання великих гілок або кісток.

При виробництві ножа використано наскрізний метод монтажу. Рукоятка ножа має ергономічну форму та виконана з гуми. Для захисту рукояті та забезпечення більшої жорсткості конструкції ніж оснащений сталевим болестером і таким же тильником, з отвором для темляка. Перетин ручки – овальне. По достоїнству оцінити таку рукоятку Ви зможете взимку - вона не холодить руку, що дозволяє вільно працювати ножем

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Гума
  • Пластик
Піхви/чохол
  • Піхви
Вага, г
  • 520
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».