Водонепроникний кейс для мобільного телефону Thyrm DarkVault Comms Critical Gear Case Олива

Водонепроникний кейс для мобільного телефону Thyrm DarkVault Comms Critical Gear Case Олива

Продавець:Contractor

4 900

Немає в наявності

13

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ЗАХИСТІТЬ ВАШІ НЕОБХІДНІ ПРИЛАДДЯ ДЛЯ ПОСЕРЕДНЬОГО НОСІЯ: конструкція бойового класу захищає ваш мобільний телефон, GPS, навігацію або засоби зв'язку завдяки прокладці, яка не пропускає воду, пил і бруд, не впливаючи на радіочастотний зв'язок. Компанія Thyrm використовувала інформацію від чинних військових та федеральних правоохоронних органів, щоб забезпечити професійний рівень захисту, зберігаючи при цьому миттєвий доступ до спорядження. Ці чохли не блокують сигнал і не розраховані на тривале занурення під воду або занурення під воду.
МОДУЛЬНА СИСТЕМА КРІПЛЕННЯ: кожен кейс DarkVault Comms поставляється із системою швидкого кріплення MOLLE/PALS для надійного зовнішнього та внутрішнього кріплення на нагрудних кріпленнях, рюкзаках, ременях чи іншому спорядженні. Корпус можна повністю зняти з монтажного кронштейна для забезпечення максимальної модульності. Ви можете швидко перемістити свій кейс з одного кріплення на інше або зняти його з кріплення, щоб носити його з собою подалі від іншого обладнання. Зовнішні розміри корпусу та кріплення: 18 Д x 14 Ш x 4 Д див.
ПОВНІСТТЮ РЕГУЛЮВАНА НАВІГАЦІЙНА ПЛАТФОРМА: затягніть бічний важіль вашого кейсу DarkVault Comms Critical Gear, перетворивши кейс DarkVault Comms на вбудовану в тіло навігаційну дошку або комунікаційний центр. Або послабте бічний фрикційний важіль, щоб кейс відкривався якнайширше, представляючи встановлені ідентифікаційні або сигнальні інструменти. Корпус можна відрегулювати для багаторазового відкривання на той самий кут до 180 градусів.
ВАРІАНТИ КРІПЛЕННЯ ЗАМКУ І ЗАХИСТИ ВІД ВІДКРИТТЯ: Поєднайте отвори в клямці DarkVault Comms та монтажному кронштейні для встановлення замків або інших пристроїв захисту від несанкціонованого доступу. Користувачі можуть заборонити доступ до вмісту кейсу та закріпити кейс DarkVault Comms за допомогою MOLLE або інших лямок або ременів. Замки не постачаються з кейсом DarkVault Comms.

ВАРІАНТИ КРІПЛЕННЯ МЕХАНІЗМІВ: Три нестандартні внутрішні та зовнішні липучки з петлями на клейкій основі поставляються з футляром DarkVault Comms і можуть використовуватися для ідентифікації та організації. Спорядження з гачками, нашивки та розпізнавальні знаки можна легко знімати, переміщати та замінювати, щоб ви були готові до наступного виживання, обов'язків, роботи чи пригод. Внутрішні розміри корпусу DarkVault Comms: 17 x 10 x 3 см

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами