Тепловізійний приціл ATN Mars LT 3-6x

Тепловізійний приціл ATN Mars LT 3-6x

Продавець:Death2orcs

5/5  ( 60 оцінок )

44 000

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ATN MARS LT 160 3-6x - це найлегший і бюджетний тепловізійний приціл у лінійці ATN MARS з об'єктивом 19 мм та матрицею 160х120 px (17 µm). Лінійка LT є спрощеною версією MARS 4, але, як і раніше, має високу якість корпусу, відеозапис функцію пристрілки одним пострілом.

Тепловізійний приціл ATN Mars LT 160 3-6x - серія приладів Mars LT від ATN розроблена з урахуванням якості та доступності. Обтічний дизайн прицілу більше схожий на традиційну скляну оптику, дає можливість використовувати стандартні та доступні 30-мм кільця. Цей тепловізійний приціл призначений для захоплення цілей зблизька, ідеально підходить для полювання на кабана і дрібну дичину з арбалетом, гвинтівкою або пневматичним зброєю. Mars LT виготовлений із загартованого алюмінієвого сплаву та витримує віддачу зброї великого калібру, але при цьому досить легкий для маневрування місцевістю. Серія Mars LT є доступним варіантом для тих, хто хоче вийти на теплову арену.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами