Балаклава тактична маска легка Digital Forest піксель

Балаклава тактична маска легка Digital Forest піксель

Продавець:BZN Group

4.9/5  ( 120 оцінок )

399

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ідеальний захист від холоду, вітру, пилу, сміття, жуків, ультрафіолетових променів сонця та іншого небажаного впливу. Універсальна балаклава ідеально підходить як для жінок, так чоловіків.

Зручна для використання цілий рік, влітку, поглинає піт і захищає від сонця, а взимку допомагає захистити від вітру та холоду. Надзвичайно зручно носити їх під час катання на лижах, їзді на мотоциклі, під час бігу, велопоїздок, трекінгу, альпінізму, сноуборду, страйкбольного пейнтболу, полювання, тактичних тренувань та інших видів активного відпочинку.

Покращений крій та унікальна система швів для найкращої посадки на голові – ці дрібні деталі роблять маску ідеальною серед аналогів. Її можна носити як повноособову маску або капелюх, відкриту балаклаву, шарф або маску в стилі цукру та ніндзя.

Високотехнологічна поліефірна тканина, що забезпечує першокласну повітропроникність, поглинання, водовідведення, довговічність та стійкість до стирання. Матеріал дуже м'який та легкий, можна прати у пральній машині, дуже швидко сохне.

Універсальний розмір підходить більшості, його можна носити окремо чи під будь-який тип шолома. Тканина гіпоалергенна і не дратує шкіру. Плоскі шви та супереластична тканина для комфортного носіння.

Розмір: 36*23 см (універсальний)

Вага: близько 40 г

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами