Шорти Джогери Ріп-Стоп Олива 44

Шорти Джогери Ріп-Стоп Олива 44

Продавець:ArsMil

4.3/5  ( 432 оцінок )

593

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шорти армійські джогери Ріп-Стоп стали яскравим прикладом того, якою має бути річна форма для військовослужбовців. Вони не допоможуть вам в разі, якщо треба буде маскуватися, бо оголена частина ніг завадить зробити це належним чином. Весь інший час, коли немає необхідності ховатися від поглядів противників, вони здатні значно полегшити життя своєму власникові, подарувавши повну свободу від спеки.

Варто зауважити, що ці тактичні шорти також стануть однією з найулюбленіших речей інших категорій цінителів практичного одягу: мисливців, туристів, працівників лісових господарств та ін. Ергономічний крій дозволяє швидко пересуватися без будь-яких чинників, що заважають, що точно стане в нагоді кожному з представників даних сфер діяльності.

Особливості шорт джоггеров чоловічих:

1. Основною тканиною став матеріал Ріп-Стоп (склад: 65% бавовна, 35% поліестер). Його міцна структура здатна витримувати екстремальні умови, тому що полотно має в складі укріплені нитки, які не дають розривам розходитися в сторони. Тканина не викликає алергічних реакцій, швидко сушиться, а за рахунок кольору на ній не видно забруднень.

2. Поясна частина зроблена еластичною за рахунок гумки-манжета. Також на ній є два клапана зі шнурівкою, які дають можливість підтягнути один до одного, щоб зменшити обсяг по талії.

3. Кищені представлені двома типами: врізними і накладними. Обидві вони в парних варіантах розміщені на одязі: дві врізні для рук зверху, а дві накладні - на стегнах. Останні мають застібки у вигляді клапанів на ґудзиках.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 65% бавовна, 35% поліестер
Призначення
  • ЗСУ
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами