Кросівки S.W.A.T ORIGINAL Coyote 45

Кросівки S.W.A.T ORIGINAL Coyote 45

Продавець:MilitaryOneBEST

4.8/5  ( 108 оцінок )

2 695

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кросівки тактичні SWAT Waterproof Outdoor Bot койот – якісне взуття для активної експлуатації. Такі кросівки підійдуть військовим, співробітникам силових структур, страйкболістам, туристам, мисливцям та рибалкам. Забезпечують комфортне носіння як у міських, так і польових умовах. Ця модель демісезонна, тобто підходить для весни, літа та осені. Тактичні кросівки SWAT можна носити як з військовою формою, так і зі звичайним одягом.

Верх комбінованого типу, із сучасних, високоякісних матеріалів. Нубукова основа доповнена текстильними вставками. Завдяки вставкам забезпечується додаткова вентиляція та одночасно знижується загальна вага взуття. Два даних параметри разом дозволяють без дискомфорту носити кросівки тривалий час і на далекі дистанції. М'яка сітчаста підкладка всередині приємно прилягає до тіла і добре відводить піт та надлишки тепла. Варто відзначити, що підкладка доповнена водонепроникною мембраною (виробництва Німеччини). Таким чином забезпечується сухість ніг, що важливо у польових умовах. Знімна спортивна устілка повторює анатомію стопи, що дозволяє легко долати великі відстані. Антибактеріальна обробка устілок перешкоджає розмноженню мікроорганізмів та виникненню неприємного запаху. Підошва масло- та бензостійка з глибоким протектором для кращої чіпкості. Окремо варто відзначити наявність у підошви конструктивної особливості для швидкого спуску канатом. Напливи підошви з боків, ззаду та спереду захищають від ударів, подряпин нубуку та полегшують догляд за взуттям. Міцне шнурування щільно фіксує кросівки на ногах. У задній частині передбачена петля для зручного взування без ложки.

Розмірна сітка:

40 р - 26 см

41 р - 26.5 см

42 р - 27.5 см

43 р - 28 см

44р - 29 см

45 р - 29.5см

46 р - 30.5 см

Характеристики

Розмір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами