Берці Шкіряні, Літні Мультикам 43 розмір

Берці Шкіряні, Літні Мультикам 43 розмір

Розмір: 43

Продавець:Піксель

4.8/5  ( 24 оцінок )

1 669

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Берці літні Energy мультикам забезпечують комфортне пересування як по асфальту, так і по пересіченій місцевості. Такі берці підійдуть військовослужбовцям, співробітникам охоронних структур, туристам, охотникам та рибалкам.
Берці виконані з натуральної шкіри Нубук Мова прошита по периметру, запобігає попаданню пилу та вологи у внутрішню частину берця. Підошва ТЕП проклеєна і прошита міцною ниткою, по всьому периметру, не лопає та не тріскає. Очистити підошву від бруду та пилки можна за допомогою вологої губки.

Термоеластопласт (ТЕП):
Такий вид підошви виготовляється з термопластичної гуми, еластомеру. В даний час ТЕП є найпопулярнішою підошвою. Вона поєднує в собі еластичні властивості каучуку (здатність до високоеластичних деформацій та високу морозостійкість) та термопластичні властивості термопластів (висока плинність у розплавленому стані та здатність перероблятися лицьовим способом).
ТЕП відрізняється гарною зносостійкістю та високою морозостійкістю (- 50°С), що дозволяє активно використовувати для виробництва військової взуття саме цей матеріал. Він легший ніж гума. Підошва з ТЕП має високий коефіцієнт тренування по асфальту, мокрим дорогам та снігу, що знижує травматизм у зимову годину. Вона не фарбує поверхню підлоги, що робить взуття з такою підошвою ідеальною для носіння в поміщенні. Недолік ТЕП підошви – це її низька термостійкість (при температурі вище 70°С вона стає в'язкою). Потрібно враховувати, що якщо ви захочете прогріти ноги, що замерзли, біля каміна або біля розпеченої електропліти, не знімаючи взуття, то цього не варто робити, підошва може зіпсуватися.

Методи кріплення підошви з термоеластопласту (ТЕП):
Клеєпрошивний

Натуральний Нубук:
Матеріал тваринного походження. Має на лицьовій поверхні дрібний ворс, який надає шкірі гарного зовнішнього вигляду — вона стає бархатистою. Нубук із натуральної шкіри має гарну повітропроникність. Нубук схожий на замшу, проте виготовляється з інших видів шкіри, як правило, великої рогатої худоби.


Висока міцність
на розрив і взагалі стійкість до механічних впливів.
Дуже висока стійкість до стирання.
Технологічність (не обсипається при розкриванні, за умови дотримання технології).
Водовідштовхувальні властивості.
Хороша паропроникність та вітростійкість, що важливо у разі використання в одязі та взутті.
Легко чиститись.

Характеристики

Сезон
Розмір
Колір
Додаткові характеристики
  • Анатомическое строение колодки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами