Мультитул - багатофункціональна сокира BIBURY 15 в 1

1 відгук

Код:  378044925

Мультитул - багатофункціональна сокира BIBURY 15 в 1

1 відгук

Код:  378044925

Продавець:AYA Company

4.7/5  ( 51 оцінок )

2 150

1 950

Є в наявності

9

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Інформація:

  • Компактні багатофункціональні інструменти 15 в 1, з молотком, сокирою, ножем, плоскогубцями, пилкою, шестигранним ключем, відкриванням для пляшок, хрестовою викруткою, напилкою, рибочищенням, ножем, стрипером тощо, із замком безпеки, всі інструменти в одному дуже компактні. Усього один мінітопор відповідає всім вашим вимогам і замінює складний набір інструментів.
  • Міцний і довговічний — наш багатоцільовий сокира виготовлена з високоякісної неіржавкої сталі, він міцний і довговічний. Цей портативний багатофункціональний інструмент довго не іржавіє й може гарантувати довгі роки надійної роботи. Підходить для виживання на відкритому повітрі (включно з кемпінгом, полюванням, походами, риболовлею) або занять у приміщенні (наприклад, садівництво, робота по дому та щоденне обслуговування).
  • Легко носити із собою — міцна нейлонова сумка добре утримує ваше спорядження. Додатковий невеликий нейлоновий чохол захищає лезо, щоб уникнути можливих травм під час використання молотка або іншого інструменту, крім сокири. Кілька інструментів в одному дизайні заощаджують місце в ящику для інструментів, забезпечують зручне витягання та зручність перенесення.
  • Практичний подарунок для чоловіків. Якщо ви шукаєте особливий подарунок для своїх близьких, які люблять досліджувати, кемпінг, полювання, походи, роботу по дому, столярні роботи та інші домашні справи, цей набір інструментів Muliti — суперкрутий подарунок і чудовий пристрій для батька, чоловік, друг, дідусь, хлопчик тощо.
  • Обслуговування клієнтів Команда BIBURY прагне пропонувати споживачам високоякісні продукти та послуги. Якщо у вас виникли проблеми після купівлі, будь ласка, зв'язатися з нами. Ми робимо все можливе, щоб розв'язати проблеми та задовольнити ваші вимоги.

Багатофункціональна сокира Bibury 15 в 1

Міцний, надійний і простий у використанні багатоцільовий сокира BIBURY призначений для виконання практично будь-якого завдання в будь-якій ситуації. Цей легкий багатофункціональний інструмент з ергономічним дизайном і міцною конструкцією з неіржавкої сталі об'єднує 15 практичних інструментів, які мають велике значення. Молоток також можна використовувати як аварійний інструмент. Сокира можна рубати гілки та дрова для багаття або петель, і навіть для спалювання піни.

  • Підходить для виживання на відкритому повітрі (включно з кемпінгом, полюванням, походами, риболовлею, дослідженнями) або занять у приміщенні (наприклад, садівництвом, зроби сам і щоденне обслуговування).
  • Багатоцільовий сокира BIBURY — чудова заміна захаращеному ящику з інструментами. Отже, ви можете виконувати різні завдання й брати їх із собою всюди.
сокира інструменти

Цей універсальний сокир ідеально підходить для колення невеликих колод, обрізання гілок і заготівлі невеликих дров для каміна, печі, гриля або багаття.

Порада: якщо ви не використовуєте сокиру, але використовуєте інші функції, накрийте сокиру нейлоновою оболонкою, щоб не подряпати.

Інструмент аварійного втечі

Молоток виживання 15-в-1 — гарний вибір не тільки для ремонту, але й в екстрених ситуаціях, коли може виникнути потреба розбити вікно автомобіля.

Хоча ці функції рідко використовуються в нашому повсякденному житті, вони можуть захистити вас і ваших близьких у важку хвилину.

Складані плоскогубці та кусачкиКомбіновані плоскогубці BIBURY постачаються з гострими плоскогубцями, звичайними плоскогубцями та кусачками. Інструменти «все в одному» допоможуть вам заощадити більше місця та принесуть більше зручності.
Три викрутки з різними функціямиДо цього набору кишенькових молотків входять 3 викрутки з різними функціями. Підходить для кемпінгу, надзвичайних ситуацій і щоденного обслуговування вдома.

Свисток для виживання і магнієвий стриженьСвисток — корисний предмет у надзвичайной ситуації в дикій природі. Магнієвий стрижень як розпалювач вогню також ідеально підходить для різних типів активного відпочинку, як-от кемпінг, походи, приготування барбекю й багато іншого. Крім того, кремінь можна без проблем використовувати як аварійний сигнал завдяки надяскравим і видимим іскрам.

Міцний і портативний захисний чохолМіцна нейлонова сумка добре утримує обладнання. Дуже маленький гумовий кожух захищає лезо, щоб уникнути можливих травм під час використання молотка або інших інструментів, крім сокири. Кілька інструментів в одному дизайні заощаджують місце в наборі інструментів і можуть бути легко видалені.

Технічні деталі:
Номер частини: ‎МОЛОТОК
Розмір упаковки: ‎20,6 х 14,2 х 3,91 см; 436 гр
номер моделі: HM01
Матеріал: Високоякісний нейлон
Кількість предметів в упаковці: ‎1
Кількість предметів: ‎1
Комплектуючі в комплекті: сокира, лезо, відкривачка, ніж, плоскогубці, молоток

Вага: 436 грамів

Характеристики

Матеріал
  • Нейлон
  • Сталь
Вага
  • 436
Країна реєстрації бренду
  • Велика Британія
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Лілія Гандзій
    Відгук від покупця. Продавець: AYA Company

    Надзвичайна річ!
    1. Сокира (дуже гостра, я аж врізалась коли оглядала)
    2. Молоток
    3. Плоскогубці
    4. Свисток
    5. Кресало
    6. Ніж
    7. Напилок (два види)
    8. Викрутки (3 бити, які кріпляться в магнітний адаптер і 1 пласка)
    9. Інструмент для зачистки дротів
    10. Кусачки
    11. Відкривачка для пляшок
    12. Сірейтор для чистки риби

    Переваги:
    Сокирка в кишені і це її найбільша перевага, для автомобіля ідеальний інструмент
    Недоліки:
    Ніж чисто для краси його не дуже зручно використовувати, кусачки не можна замінити