Подовжувач рукоятки для Glock X-Grip Mag Magazine Grip Extender 26 27 26/27C

Подовжувач рукоятки для Glock X-Grip Mag Magazine Grip Extender 26 27 26/27C

Продавець:Contractor

750

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Представляємо подовжувач магазинної ручки X-GRIP XGGL26-27C для Glock 26/27 - Infidel.

Відмова від відповідальності: "GLOCK" є федерально зареєстрованою торговою маркою Glock, Inc. або Glock Ges.m.b.H. NDZ Performance не пов’язана з Glock, Inc. або Glock Ges.m.b.H. Використання "GLOCK" на цій сторінці виключно для реклами продажу деталей або моделей, з якими працюють ці компоненти. Несумісний із журналами Gen 1 або Gen 2.

Запатентований FDI XGGL26-27C XGRIP розроблений для пістолетів Glock 26, 27 і 33. Продукти XGRIP покращують універсальність, естетику та відчуття вашої вогнепальної зброї, а також збільшують її потужність. XGGL26-27C XGRIP адаптує компактні магазини G19, G23 або G32 для використання в пістолетах G26, G27 або G33, ефективно перетворюючи маленьку рукоятку на більшу та збільшуючи потужність вашої вогнепальної зброї.

Співробітники правоохоронних органів і військові можуть носити пістолети Glock 26, 27 або 33 зі стандартними магазинами для приховування, а потім вставити компактний магазин із XGRIP для максимальної вогневої потужності та потужності, коли цього вимагає ситуація. XGRIP ковзає по компактному магазину та закріплюється навколо підлоги без будь-яких інструментів. Він сумісний із заводськими магазинами Gen 3 або Gen 4 G19, G23 або G32.

XGRIP був розроблений для плавної інтеграції з дизайном пістолета Glock, покращуючи класичний вигляд і відчуття. Його унікальний дизайн базується на антропометричних характеристиках кисті та зап’ястя, що забезпечує значно покращений комфорт, контроль і точність. XGRIP виготовлено з матеріалів найвищої якості, щоб забезпечити довговічність навіть у екстремальних умовах навколишнього середовища, забезпечуючи надійну посадку та стабільну обробку.

Оновіть свій пістолет Glock 26, 27 або 33 за допомогою XGGL26-27C XGRIP і відчуйте покращену продуктивність і потужність.

Характеристики

Модель зброї
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами