Рюкзак тактичний Storm Cargo Піксель Digital; 60л; 50х38х27см. MOLLE. Туристичний рюкзак-баул.

2 відгуки

Код:  378065781

Рюкзак тактичний Storm Cargo Піксель Digital; 60л; 50х38х27см. MOLLE. Туристичний рюкзак-баул.

2 відгуки

Код:  378065781

Колір: Піксель

Продавець:Turisto

4.9/5  ( 477 оцінок )

2 500

1 450

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак тактичний Storm Cargo;

Відмінний універсальний тактичний рюкзак розмістить в собі всі необхідні елементи для походів. Виготовлені з високоякісних матеріалів, що робить їх міцними і комфортними. Дуже міцний, практично не піддається руйнуванню. Володіє підвищеною водонепроникністю, морозостійкістю, стійкістю до стирання і будь-яким іншим механічним навантаженням. Простий і легкий у догляді (протираються м'якою вологою тканиною, або ручне або машинне прання, сушити на повітрі). Сучасний ергономічний дизайн.

CARGO-це модель, заснована на перевіреному дизайні для ВПС США — багатоцільовий рюкзак DFLCS GCS. Рюкзак середнього розміру з простим, але практичним дизайном. Виготовлений з водонепроникного, міцного і стійкого до стирання і знебарвлення оксфорда 800D. це легкий матеріал з властивостями Cordura. Спеціально сконструйована спинка рюкзака забезпечить комфорт і відмінну вентиляцію, запобіжить потіння спини під час тривалих маршів. Фурнітура високого класу. Всі пластикові елементи виготовлені з особливо міцного спеціального пластикового сплаву, стійкого до ультрафіолетових променів і стирання. Спеціальне водо-і брудовідштовхуюче покриття. Точки кріплення MOLLE, можна модернізувати в будь-яких умовах і міняти призначення. Просторі і грамотно розташовані відсіки дозволять ідеально розподілити вагу багажу, можна впорядкувати свій багаж завдяки петлям і ременів, розташованим по всьому рюкзаку. Верхнє завантаження. Нейлоновий внутрішній мішок

Основні сфери застосування: виконання військових завдань і спецоперацій; армійських і тактичних навчань; військових ігор; риболовлі та полювання; активного відпочинку; туризму в горах і лісі і т. д.

Основна відмінна риса-це висока якість при відносно низькій ціні.


Основні особливості:

  • Верхнє завантаження. Основний просторий відсік, великий зовнішній Центральний відсік з невеликою кишенею, бічний зовнішній кишеню. Верхня кришка капюшон з боковою кишенею. Нейлонове покриття всередині у формі мішка, затягується з верху, що робить рюкзак водонепроникним.

  • Регульований поясний ремінь з бічною підкладкою, застібкою-кліпсою і внутрішньою кишенею. На спині для жорсткості спини передбачений алюмінієвий каркас.

  • Шлейки покрита спеціальним матеріалом, який знизить ймовірність потовиділення при носінні рюкзака.

  • Система MOLLE - дозволяє закріпити Додаткове обладнання і використовувати рюкзак, як розвантаження.

  • Численні кріпильні стрічки дозволяють регулювати рюкзак. Класична ручка для перенесення. Чотири компресійних ременя.

  • Міцні ремінці для регулювання розміру. Передні і нижні петлі на додаткових кріпленнях.

  • Додаткові бічні і центральні лямки і кріплення для закріплення додаткових предметів. + Система кріплення Molle. М'яка спинка з підкладкою забезпечує додатковий комфорт. Міцна надійна фурнітура.


Основні параметри: ємність: 50 літрів. Основна тканина 100% оксфорд з полі хлоридним покриттям. Підкладка 100% нейлон. Набивка 100% Поліетилен. Вага: 1,6 кг, 50х38х27см. кількість камер: 1-а велика. 3-й зовнішніх і 2-а внутрішніх кишені. Система Molle. Можливість закріпити дод. аксесуари. Відповідає стандартам Bundeswehr TL ++. Виробництво Китай.


Туристичний одяг Штурм - це необхідний елемент для туризму і відпочинку і відмінне співвідношення ціна – якість!

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Нейлон
  • Оксфорд
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Антон Кириєнко
    Відгук від покупця. Продавець: Turisto. Колір: Хакі

    Тканина яка затягує рюкзак зверху зразу відірвалась, все інше добре

    Переваги:
    Місткість
  • Сергей Котелевец
    Продавець: Turisto. Колір: Койот

    Если вы выбираете рюкзак для войны, обходите стороной данный вариант. Прошивка очень слабая, ручки, шлейки с первых дней останутся в руках (картошкой и БК не грузил) фурнитура слабая, неудобное размещение карманов. Капюшон просто от небольшой натяжки оторвался с передней стороны.

    Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Прошивка слабая, фурнитура дешёвая