Набір для чищення рушниці 12 калібр STIL CRIN 12316

Набір для чищення рушниці 12 калібр STIL CRIN 12316

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

310

Немає в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір для чищення рушниці гладкоствольної – характеристики

Модель: 108В 12 калібр (є)

Бренд: Stil Crin, Італія

Шомпол: сталевий з покриттям із ПВХ

У наборі:

- йоржик «спіраль» сталевий

- щітка нейлонова

- пуховка з вовни

- коробка

Набір для чищення мисливської рушниці Стіл Крін – огляд

Даний комплект розроблявся для чищення гладкоствольної зброї 12-го калібру – найпопулярнішої серед мисливців.

Рушниці 12-го калібру багатьма стрілками використовуються як універсальна зброя, яка підійде для полювання на кабана, на птицю і на дрібну лісову звірину.

У кожного мисливця, що вирушає на промисел, серед базових речей (і т.п.) обов'язково має бути із собою компактний польовий набір для чищення рушниці – з розбірним шомполом. Такий, як італійський комплект від Stil Crin.

✓ Головний інструмент у наборі – металевий шомпол, покритий плівкою з полівінілхлориду. Він складається із трьох частин. Місця з'єднання виконані у вигляді латунних втулок з різьбленням. Вони щільно упресовані в тіло кожної секції шомпола. Довжина інструменту стандартна для більшості гладкоствольної зброї. Є ергономічна пластикова рукоять, яка обертається. Ця деталь дуже полегшує прокручування шомпола в стволі.

✓ Три насадки: металева спіральна, щетиниста синтетична та пуховка. Єршики від стрижня розділені у коробці перегородкою. Для кожного з них відведено окремий осередок. Перед чищенням насадка накручується на шомпол. На відміну від звичайних йоржиків, які є витратним матеріалом, швидко втрачають придатність до роботи, щітки італійської компанії Стіл Крін мають дуже добротне виконання та служитимуть довше. Зверніть увагу на сталеву щітку. Вона виконана у формі спіралі, всі її завитки рівні та досить жорсткі. Зовні метал має покриття, яке не боїться контакту з агресивною хімією. Спіральний йоржок готовий до найважчої роботи – видалення освинцівки зі стовбура. Нейлонова щітка і пуховка також не поступаються якістю. Важливо підкреслити, що на шомпол із модельної серії 108В за бажання можна накрутити йоржики меншого калібру!

✓ Футляр із жорсткого пластику щільно закривається. Для цього на кришці зроблені прорізи, до яких входять пази, розміщені на коробці. Бокс надійно замикається і довільно не відкривається. Навіть якщо його поставити на ребро, підняти за кришку або перевернути, нічого не випаде. Компоненти набору всередині залишатимуться у своїх секціях, а не змішуватимуться в купу.

Характеристики

Сумісність
  • 12к
Особливості
  • Розбірний
Калібр, мм
  • 12
Довжина
  • 70 см
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами