Набір для чищення 12 калібр STIL CRIN 12315

Набір для чищення 12 калібр STIL CRIN 12315

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

420

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Виробник: Італія, Stil Crin

Призначення: для чищення гладкоствольної зброї 12 калібру

Стрижень: сталевий з ПВХ покриттям, 3 модулі

3 насадки: спіральна сталева, шерсть, нейлонова

Довжина шомпола у збірці: 70 см

Упаковка:
пластик

Огляд набору для чищення зі сталевим стержнем з покриттям ПВХ

  • Шомпол зручно брати на полювання, оскільки він розбірний. Якщо гільза або будь-який мусор застрягне у стволі, шомпол виручити. Складається стрижень із трьох сталевих секцій. Місця, де частини стрижня накручуються одна на одну, виконані з латуні. Для перенесення шомпола та насадок додається полімерний футляр на засувках. Він тим зручний, що компактний, надійно утримує інструменти і не дозволяє їм перемішуватися за рахунок високих внутрішніх перегородок.

  • Твердість шомпола менша за твердість ствола, що зводити до мінімуму появу царапин на зброї. Досягти такого ефекту вдалося шляхом покриття сталевого прута полівінілхлоридною оболонкою. Вона служитиме дуже довго. ПВХ не вбирає рідини, має хорошу механічну і відмінну хімічну стійкість, не розчиняється під дією лужних розчинів і кислот.

  • Нейлонова щітка + пушок для м'якої чистки. На полюванні після двох-трьох пострілів зазвичай багато нагару не утворюється, тому немає сенсу щоразу чистити ствол жорстким йоржиком, досить пройтися щетинистою щіточкою, а після вже використовувати пушок. На його основі м'які вовняні волокна. Вони мають особливість стиратися і зменшуватися з часом в обсязі. Щоб продовжити термін життя гармата, професіонали радять перед чищенням намотувати на пушок шматочок тканини. Для 12 калібру підійде клаптик 6×6 см.

  • Спіральний сталевий йорж для жорсткого чищення. Коли накопичується у стволі більше нагару, синтетична насадка не справляється із чищенням. Тоді до процесу включається йорж найжорсткішої структури – зі сталевої проволоки, закрученої у вигляді спіралі. Твердість сплаву значно нижча, ніж твердість збройової сталі, тому зеркальна поверхня ствола або хромоване покриття, якщо таке є, не порушуватиметься при чищенні. Завдяки своїй спіральній формі йоржик більш щільний, ніж щетиниста насадка, стикається зі стінками ствола. Рельєфна ручка шомпола зручна для прокручування його за часовою стрілкою, що полегшує просування стрижня. Досить кількох рухів, щоб прибрати найстаріший затверділий нагар. Після чищення сам йоржик можна помити у гарячій воді з миючими засобами. Сталь – нержавіюча, тому йоржику миття не зашкодити.

Характеристики

Сумісність
  • 12к
Матеріал
Особливості
  • Розбірний
Калібр, мм
  • 12
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами