Мастило для зброї спрей 200мл Ballistol Gunex-2000 22200

Мастило для зброї спрей 200мл Ballistol Gunex-2000 22200

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

430

Є в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

GUNEX - збройове мастило , що забезпечує антикорозійний захист.
Довершена олія для довгострокової захисту частин оголеного металу, навіть за дуже несприятливих умов (від -50°С до 100°С). Це масло проникає в область між металом і вологою, потрапляє в найтонші тріщинки, очищає, зберігає поверхні гладкими, не липне і не реагує з іншими речовинами. GUNEX не містить силикону, хлорованих гідрокарбонатів та руйнують озон речовин CFC.
Завдяки маслу Gunex, метал залишається захищеним від іржі протягом тривалої години, навіть за дощових кліматичних умов! Олія усуває пороховий нагар та залишки томпаку, зберігає та підтримує механізми гладкими, доглянутими та захищеними.

GUNEX також може використовуватися для догляду за риболовецькими удилищами, телескопічними висувними рамами та роликами. Захищає і містить в ідеальному порядку рухливі деталі, неізольований метал, винтові з'єднання і пази навіть у солевмісному повітрі та водяних бризках. Ідеально підходить для обробки харчових, скрипучих чи заклинення шарнірів. Запобігає замерзанню замків, видаляє смолисту грязь і дьоготь, захищає металеві та хромовані деталі від корозії протягом тривалої години. Утримує в чистоті контакти в батареях, розподільниках струму системи запалювання та котушки запалювання, волога витісняється, запобігають струми поверхневого витоку. Так само масло GUNEX зарекомендувало собі в якості ланцюгового мастила для мотоциклів.

Характеристики

Об'єм, мл
  • 200
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами