Набір для чищення зброї 4.5 мм MegaLine 08/404.5

Набір для чищення зброї 4.5 мм MegaLine 08/404.5

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

480

Немає в наявності

1

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір Мегалайн для чищення зброї 4,5 мм (08/404.5) – базові деталі

Комплектація: шомпол, маслянка, йоржики (з латуні, з капрону), вовняний пуховик

Місце виробництва м. Корреджо (Італія)

Випускна компанія: MegaLine

Матеріал рукояті: пластик

В основі прута: латунь

Довжина шомпола: 69,5 см

Особливості: шомпол із 3-х секцій на різьбленні

5 причин, щоб купити комплект для чищення пневматичної зброї

1. Одним набором Ви вирішите одразу кілька завдань. Цей комплект включає все необхідне для повноцінного чищення зброї. Вам не доведеться додатково витрачатися на комплектуючі. Латунний йоржок легко впорається з грубими частинками металу, делікатно видалить зі стовбура іржу, мідний або свинцевий осад. Капроновий йорж послужить для рівномірного мастила деталей механізму, а також дбайливо видалить пил і нагар. За допомогою повстяного йоржика Ви зможете відполірувати зброю, а також позбутися залишків мастила.

Потрібної олії немає у Вашому населеному пункті? А у магазині «Шериф» є все! Вибирайте будь-яке: , , .

2. Ви точно дістанете до глибин стовбура. Так як йорж має достатню довжину (майже 70 см), то він з легкістю проникне в канали будь-якої з пневматичних зброї. Важливо, що всі елементи шомпола, що складається, мають глибоке різьблення, що гарантує міцність конструкції. Шомпол не загинатиметься і ламатиметься.

3. Ви забудете про пролиту в рюкзаку олію. Безперечно, комплект для чищення може стати в нагоді і в польових умовах. Але чи варто тягнути із собою зайвих 0,5 літра зброї? Компактна маслянка з цього комплекту вмістить достатню кількість засобу для кількох очищень, при цьому вона закручується щільно, і ні краплі олії не проллється.

4. Ви зможете дбайливо очистити зброю. Власники нарізної зброї знають напевно, як легко можна пошкодити ствол із витками. Так як латунь на кілька одиниць м'якше стали, вона не залишає на стовбурі подряпин. Важливо, що всі йоржики мають посилену кількість щетинок (в середньому в 2-3 рази більше, ніж на звичайних йоржиках), а отже, знімають осад утричі ефективніше.

5. Вам буде зручно брати набір на полювання. Перевага комплекту полягає в тому, що пенал для його зберігання вже передбачений виробником. Адже довгий металевий прут поза чохлом легко може травмувати, і порвати рюкзак або сумку.

Характеристики

Сумісність
  • 4.5к
Матеріал
Особливості
  • Розбірний
Калібр, мм
  • 4.5
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами