M-Tac сумка Companion Bag Large Ranger Green

3 відгуки Код:  379779897

M-Tac сумка Companion Bag Large Ranger Green

3 відгуки Код:  379779897

Колір: Хакі

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 237 оцінок )

773

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Короткі характеристики

   Поясна сумка M-Tac Companion Bag Large пропонує безліч унікальних функцій. У чотирьох кишенях можна розмістити що завгодно: гроші, смартфон, аптечку першої допомоги, інструменти, перекус, рукавички тощо. Просторий головний відсік закривається двосторонньою “блискавкою”, оснащений сітчастою кишенею на «блискавці» і панеллю-органайзером з плоскими кишенями і п'ятьма слотами. Дві зовнішні кишені закриваються “блискавками”. Тильна фіктивна кишеня-рукав дозволяє приховати пояс сумки й одягнути її на широкий ремінь, рівномірно розподіливши навантаження. Панель з Velcro розташована на зовнішній кишені та може бути використана для персоналізації. 

 Габарити     15 x 26 x 7 


Огляд M-TAC СУМКА COMPANION BAG LARGE


Чергова новинка 2019 роки від вітчизняного бренду M-Tac - сумка Companion Bag Large. Це компактна поясна міська сумка для повсякденного носіння, в якій помістяться всі ті дрібниці, які ми зазвичай розкидуємо по кишенях. А мінімалістичний дизайн і відсутність зайвих деталей дозволять поєднати даний аксесуар з багатьма стилями одягу.



В асортименті аксесуарів, що випускаються компанією M-TAC, це не перша поясна сумка подібного формату. Наявність власного конструкторського цеху дає можливість виробникові експериментувати з дизайном, додаючи або прибираючи деталі і тим самим роблячи нові моделі більш відповідними певним запитам користувачів. Так, модель Companion Bag Large звертає на себе увагу саме оптимальним поєднанням мінімалізму і функціональності: в ній немає абсолютно ніяких надмірностей.

Модель доступна в декількох варіантах забарвлення:
- Black
- Dark Coyote
- Ranger Green

Габарити сумки 15х26х7 см.
Матеріал виготовлення: 100% поліестер.



Сумка має одне основне відділення на блискавці.



Усередині основного відділення з одного боку розташований карман на блискавці для дрібних предметів. А з іншого - міні-органайзер з трьох кишеньок і петельок з еластичної гумки, в якому Ви можете розмістити свій EDC-набір.

Блискавка основного відділення сумки забезпечена двома бігунками для зручності доступу до вмісту в будь-якому місці блискавки. У бігунка протягнуті петлі з паракорду, що робить зручним відкривання навіть в зимових рукавичках.



Сумка має невелику фронтальну відділення-кишеню. В нього прекрасно помістяться дрібниці, які повинні бути під рукою.



З фронтальної частини сумки, поверх кишені розташована велика панель з velcro велюру. На ній можна розмістити нашивки, ID-ідентифікатори і т.п.



По центру якої нашито гумове лого M-TAC.

Сумка може кріпитися двома способами для чого вона обладнана ременем з міцної нейлонової стропи. На талії:



і через плече.



Ремінь застібається на фастекс



і має регулювання по довжині.



Тильна сторона сумки забезпечена ще одною кишенькою на блискавці. Він прекрасно підійде для плоских предметів, що представляють цінність, таких як документи або купюри.



Спинка сумки дає можливість протягувати через неї брючний ремінь, додатково фіксуючи її на поясі. Фіктивну кишеню-рукав дозволяє приховати пояс сумки і рівномірно розподілити навантаження.





На закінчення можна відзначити, що модель Companion Bag Large - це відмінний варіант міської сумки. Вона пропонує безліч функцій, а зручний формат, компактність і відсутність зайвих деталей роблять її зручною і не привертає зайвої уваги. У чотирьох кишенях можна розмістити що завгодно: гроші, смартфон, аптечку першої допомоги, інструменти, перекус, рукавички і т.п.

Модель відмінно підійде для повсякденного носіння, поїздок, подорожей, відряджень і т. д. У ній Ви будете мати під рукою всі необхідні дрібниці, не перевантажуючи при цьому кишені. І не випускаючи цінні речі з уваги.

Характеристики

Колір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки