Поясна сумка тактична M-TAC Companion Bag Large Ranger Green з липучкою

1 відгук

Код:  392127612

Поясна сумка тактична M-TAC Companion Bag Large Ranger Green з липучкою

1 відгук

Код:  392127612

Колір: Зелений

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1890 оцінок )

1 000

749

Є в наявності

6

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Поясна сумка M-Tac Companion Bag Large пропонує багато унікальних функцій. У чотирьох кишенях можна розмістити будь-що: гроші, смартфон, аптечку першої допомоги, інструменти, перекус, рукавички і т.д. Просторий головний відсік закривається двосторонньою "блискавкою", оснащений сітчастою кишенею на "блискавці" та панеллю-органайзером із плоскими кишенями та п'ятьма слотами. Дві зовнішні кишені закриваються "блискавками". Тильна фіктивна кишеня-рукав дозволяє приховати пояс сумки та одягнути її на широкий ремінь, рівномірно розподіливши навантаження. Панель Velcro розташована на зовнішній кишені та може бути використана для персоналізації.

Габарити сумки 15х26х7 див.

Матеріал виготовлення: 100% поліестер.

Сумка має одне основне відділення на блискавці.

Усередині основного відділення з одного боку розташована сітчаста кишеня на блискавці для дрібних предметів. А з іншого — міні-органайзер із трьох кишеньок та петельок із еластичної гумки. У якому Ви можете розмістити свій EDC-набір.

Блискавка основного відділення сумки має дві бігунки для зручності доступу до вмісту в будь-якому місці блискавки. У бігунки просунуті петлі з паракорду, що робить зручним відкриття навіть у зимових рукавичках.

Сумка має невелике переднє відділення-кишеню. У нього чудово помістяться дрібниці, які мають бути під рукою.

З фронтальної частини сумки поверх кишені розташована велика панель з velcro велюру. На ній можна розмістити нашивки, ID-ідентифікатори тощо.

По центру якої нашитий гумовий лого M-TAC.

Сумка може кріпитися двома способами для чого вона обладнана ременем із міцної нейлонової стропи. На талії та через плече.

Ремінь застібається фастекс і має регулювання по довжині.

Тильна сторона сумки забезпечена ще однією кишенькою на блискавці. Він чудово підійде для плоских предметів, що становлять цінність, таких як документи або купюри.

Спинка сумки дає можливість протягувати через неї ремінь, додатково фіксуючи її на поясі. Фіктивна кишеня-рукав дозволяє приховати пояс сумки та рівномірно розподілити навантаження.

Насамкінець можна відзначити, що модель Companion Bag Large - це відмінний варіант міської сумки. Вона пропонує безліч функцій, а зручний формат, компактність та відсутність зайвих деталей роблять її зручною та не привертає зайвої уваги. У чотирьох кишенях можна розмістити будь-що: гроші, смартфон, аптечку першої допомоги, інструменти, перекус, рукавички тощо.

Модель відмінно підійде для повсякденного носіння, поїздок, подорожей, відряджень тощо. У ній Ви матимете під рукою всі необхідні дрібниці, не перевантажуючи при цьому кишені. І не випускаючи цінних речей з поля зору.

Характеристики

Колір
Система кріплення
Матеріал
Розміри
  • 15х26х7 см
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки